Drama unei familii din Botoșani, Toni a murit în Italia, avea doar 21 de ani. ”Ne-ai lăsat, prieten drag și bun!”

Toni a plecat la muncă în Italia și spera ca, în câțiva ani, să se întoarcă acasă pentru a-și face un rost. Destinul s-a frânt însă în dimineața zilei de duminică, 7 ianuarie.

Drama unei familii din Botoșani, Toni a murit în Italia, avea doar 21 de ani. ”Ne-ai lăsat, prieten drag și bun!”

Potrivit celor care îl cunosc, Toni C., din comuna Blândești, județul Botoșani, a murit în Alessandria Piemont, după ce a căzut de la etajul doi al unei clădiri. Din nefericire, leziunile suferite au fost atât de grave încât medicii nu l-au mai putut salva.

”Acest băiat a ajuns sâmbătă în Italia pentru a munci și duminică dimineața la ora 4.00 a murit în Alessandria Piemont”, scrie o cunoștință pe rețelele de socializare.

Dacă inițial se făcea apel pentru sprijin în vederea repatrierii trupului neînsuflețit, un reprezentant al firmei la care Toni lucra, în Italia, a transmis că angajatorul se va ocupa de toate formalitățile necesare, mai exact transport și cheltuieli de înmormântare.

”Dumnezeu să te ierte, prieten drag, ai plecat prea devreme, la doar 21 de ani. O să ne lipsești, cu cine mai râd? Te-a luat Dumnezeu prea devreme, ne-ai lăsat, prieten drag și bun”, a scris unul dintre prietenii lui Toni.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
351

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
494

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
612

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...