Dramă într-o familie din Botoșani. Un bărbat plecat la muncă în Germania a murit într-un accident. Rudele au nevoie de ajutor pentru a-l înmormânta

Dramă într-o familie din Botoșani. Un bărbat plecat la muncă în Germania a murit într-un accident. Rudele au nevoie de ajutor pentru a-l înmormânta

Un bărbat de 39 de ani, din localitatea George Coșbuc, comuna Gorbănești, a murit într-un accident rutier în Germania, unde muncea de mai bine de trei ani. Îndurerată de pierderea timpurie, familia are nevoie de ajutor pentru repatrierea și înmormântarea acestuia.

Tragedia a avut loc cu o seară înainte de Revelion, când Paul se îndrepta spre locuință. Mașina în care se afla a intrat în coliziune cu un alt autoturism, iar rănile suferite de botoșănean s-au dovedit incompatibile cu viața, decesul survenind pe loc. Autoritățile germane investighează circumstanțele în care s-a produs evenimentul. Între timp, rudele bărbatului se pregătesc să îl aducă acasă și să îl conducă pe ultimul drum, dar banii nu sunt suficienți pentru a acoperi cheltuielile.

„Era un om cunoscut în comunitate, cumsecade, ajuta pe toată lumea. A plecat dintre noi mult prea repede, vestea morții sale ne-a șocat”, spune un nepot al acestuia.

Persoanele care doresc să ajute familia lui Paul o pot face contactând unul dintre numerele de telefon ‪0740.388.796 și ‪0746.907.575 ori donând în conturile deschise de Marius Iliescu la ING Bank: RO97INGB0000999909874638 (lei) sau RO83INGB0000999912088236 (euro), cu specificația „STRĂINU PAUL".

 

Spune-ne opinia ta