Dorohoian amendat de jandarmi după ce a făcut scandal într-un bar

Dorohoian amendat de jandarmi după ce a făcut scandal într-un bar

Un bărbat în vârstă de 33 de ani va avea de achitat o amendă de 900 de lei, după ce sâmbătă seară a făcut scandal într-un bar din cel de-al doilea municipiu al județului, se arată într-un comunicat de presă emis de Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) din Botoșani.

Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi fost deranjat de acțiunea de control a jandarmilor pentru verificarea respectării măsurilor sanitare impuse în contextul pandemiei de Covid-19.

Individul a făcut scandal și a refuzat în mod repetat să colaboreze cu oamenii legii, când i-au solicitat să își decline identitatea.

„Nu a fost singura amendă aplicată de jandarmi în acest week-end, în total fiind constatate 90 de fapte de natură contravențională pe timpul executării misiunilor independente sau în sistem integrat, împreună cu polițiști”, se mai arată în comunicat.

Valoarea totală a amenzilor depășește suma de 13.000 de lei, cu precizarea că o bună parte dintre sancțiuni au fost avertismente scrise, pentru fapte cu un pericol social redus.

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani a suplimentat efectivele angrenate în misiuni la sfârșitul săptămânii trecute, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică în zona de competență și intensificarea acțiunilor de prevenție sanitară.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Medic botoșănean, despre micile afecțiuni care pot avea consecințe grave. „Au o trusă de urgență pe care o folosesc!”

Luni, 15 Aprilie 2024
624

Despre alergiile de primăvară a auzit toată lumea și ne putem da seama destul de ușor dacă polenul din natură ne face bine sau nu.Dr. Camelia Șurubariu, medic specialist alergolog în...

Sute de reprezentanți ai elevilor din Regiunea Moldovei au venit la Botoșani pentru o sesiune de formare! (foto, video)

Sâmbătă, 13 Aprilie 2024
569

În jur de 100 de elevi din liceele din zona Moldovei au ajuns, vineri după-amiază, la Botoșani pentru a participa la o sesiune de formare. Mai precis, este vorba despre Sesiunea Regională de...

Medicul care a ales să profeseze la Botoșani pe o specialitate mai puțin cunoscută. „Lumea nu știa cu ce se mănâncă”

Vineri, 12 Aprilie 2024
3229

Medicul Camelia Șurubariu lucrează în cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani în cabinetul de alergologie de mai bine de 10 ani. După ce și-a finalizat studii...