Dorohoian amendat de jandarmi după ce a făcut scandal într-un bar

Dorohoian amendat de jandarmi după ce a făcut scandal într-un bar

Un bărbat în vârstă de 33 de ani va avea de achitat o amendă de 900 de lei, după ce sâmbătă seară a făcut scandal într-un bar din cel de-al doilea municipiu al județului, se arată într-un comunicat de presă emis de Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) din Botoșani.

Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi fost deranjat de acțiunea de control a jandarmilor pentru verificarea respectării măsurilor sanitare impuse în contextul pandemiei de Covid-19.

Individul a făcut scandal și a refuzat în mod repetat să colaboreze cu oamenii legii, când i-au solicitat să își decline identitatea.

„Nu a fost singura amendă aplicată de jandarmi în acest week-end, în total fiind constatate 90 de fapte de natură contravențională pe timpul executării misiunilor independente sau în sistem integrat, împreună cu polițiști”, se mai arată în comunicat.

Valoarea totală a amenzilor depășește suma de 13.000 de lei, cu precizarea că o bună parte dintre sancțiuni au fost avertismente scrise, pentru fapte cu un pericol social redus.

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani a suplimentat efectivele angrenate în misiuni la sfârșitul săptămânii trecute, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică în zona de competență și intensificarea acțiunilor de prevenție sanitară.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Apa va fi oprită pe mai multe străzi din municipiul Botoșani, pentru a remedia o defecțiune

astăzi, 13:54
22

În cursul zilei de joi, 27 ianuarie, în intervalul orar 09:00 – 16:00, apa va fi oprită pe străzile Vârnav și Aleea Prieteniei.Potrivit reprezentanților societății d...

În weekend se joacă spectacolul „Bani din cer”

astăzi, 12:12
48

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani invită iubitorii de artă teatrală atât sâmbătă, 29 ianuarie 2022, cât și duminică, 30 ianuarie 2022, de la ora 18:00, l...

Iulian Rotariu, pentru a cincea oară campion mondial

astăzi, 11:50
267

Mândrie pentru județul Botoșani. Pompierul Iulian Rotariu este pentru a cincea oară campion mondial. Salvatorul a câștigat ultramaratonul Nomad din Laponia Finlandeză.  ...