Director nou la Casa de Pensii. "Activitatea colectivului să fie dedicată rezolvării problemelor cetăţenilor" FOTO

Casa Judeţeană de Pensii are director cu acte în regulă, numirea oficială a Cristinei Elena Anton având loc miercuri, în cadrul unei ceremonii derulată în sala de festivităţi a instituţiei.

Director nou la Casa de Pensii. "Activitatea colectivului să fie dedicată rezolvării problemelor cetăţenilor" FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

În prezenţa funcţionarilor Casei de Pensii şi a celor doi directori adjuncţi, Ioan Buzilă şi Narcis Dreţcanu, prefectul Dan Şlincu a dat citire ordinului preşedintelui Casei Naţionale de Pensii şi alte Drepturi de Asigurări Sociale prin care Cristina Elena Anton este numită director executiv al Casei de Pensii a Judeţului Botoşani.

"Doamnă director, vă doresc să aveţi succes, vă doresc să aveţi parte de rezultate notabile în această funcţie de conducere a acestei instituţii, vă doresc să faceţi echipă cu tot personalul din cadrul Casei pentru ca activitatea instituţiei să se desfăşoare normal, în folosul cetăţeanului. Domnule director Buzilă, vă mulţumesc mult pentru profesionalismul de care aţi dat dovadă în perioada de interimat, doresc să faceţi echipă alături de domnul director Dreţcanu şi de doamna Anton ca lucrurile să meargă bine în această instituţie. Vă mulţumesc tuturor că vă duceţi la îndeplinire atribuţiile de serviciu, vă doresc mult succes şi Doamne ajută", a declarat prefectul Dan Şlincu.

Noul director al Casei de Pensii Botoşani, Cristina Elena Anton, a declarat că îşi doreşte să colaboreze cu întregul colectiv în avantajul pensionarilor.

"Astăzi este o zi foarte importantă pentru mine, o privesc ca pe un nou început, un început alături de dumneavoastră, în primul rând. Vă garantez că sunt un om perseverent, un om care construieşte şi nu care dezbină, un om care crede în seriozitate şi în respectul reciproc. Fiind o instituţie în care avem contact direct cu cetăţeanul trebuie să le facem viaţa mai uşoară iar nivelul de aşteptare al beneficiarilor este ridicat. Voi face tot ce depinde de mine pentru ca întreaga activitate a colectivului Casei de Pensii să fie dedicată rezolvării problemelor cetăţenilor. Până la urmă rolul nostru este de a le respecta drepturile de care se bucură prin lege şi mai ales în a sădi încrederea în funcţia publică", a spus Cristina Anton.






 

 

Spune-ne opinia ta