Din lac în puț. „Dispărutul” din Ștefănești, eliberat din închisoare acum o lună, găsit într-un alt penitenciar

Din lac în puț. „Dispărutul” din Ștefănești, eliberat din închisoare acum o lună, găsit într-un alt penitenciar

Tânărul din localitatea Bădiuți, din orașul Ștefănești, declarat de către familie dispărut și dat în urmărire luni de Poliție, a fost identificat în Penitenciarul din Rahova. Aceasta, în contextul în care, în urmă cu exact o lună și jumătate, el fusese eliberat dintr-o altă unitate de detenție, unde executase o pedepeasă.

Sebastian Feraru, în vârstă de 26 ani, a fost eliberat la data de 14 septembrie a.c. din Penitenciarul din Mărgineni, din județul Dâmbovița, unde a executat o pedeapsă privativă de libertate. Întrucât nici până luni nu a luat legătura cu rudele, una dintre ele a anunțat organele de investigare.

Marți seară, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) a anunțat că subiectul a fost identificat.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Botoșani, cel în cauză a fost identificat în Penitenciarul Rahova București”, a arătat Simona Pușcașu, reprezentant al IPJ Botoșani.

Potrivit polițiștilor, tânărul a fost încarcerat întrucât Judecătoria din Mărgineni a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o faptă de furt.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Mii de metri de cablu, furați din localități din Botoșani. Cinci bărbați au fost reținuți, în urma unor percheziții

astăzi, 15:29
268

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare, joi, 11 mandate de percheziție domiciliară, dintre care două în județul Botoșani și 11 în Su...

Angajat al DSP Botoșani, vizat de o anchetă pentru evaziune fiscală și abuz în serviciu

astăzi, 15:14
696

Poliţiştii au efectuat, joi dimineaţă, percheziţii la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) din Botoşani într-un dosar de evaziune fiscală, abuz în serviciu şi poluare pri...

Acțiune a Poliției școlare din Darabani. Șapte elevi „returnați” unităților de învățământ

astăzi, 12:33
205

Miercuri, polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Darabani au continuat seria acțiunilor pentru creșterea gradului de siguran...