Din lac în puț. „Dispărutul” din Ștefănești, eliberat din închisoare acum o lună, găsit într-un alt penitenciar

Din lac în puț. „Dispărutul” din Ștefănești, eliberat din închisoare acum o lună, găsit într-un alt penitenciar

Tânărul din localitatea Bădiuți, din orașul Ștefănești, declarat de către familie dispărut și dat în urmărire luni de Poliție, a fost identificat în Penitenciarul din Rahova. Aceasta, în contextul în care, în urmă cu exact o lună și jumătate, el fusese eliberat dintr-o altă unitate de detenție, unde executase o pedepeasă.

Sebastian Feraru, în vârstă de 26 ani, a fost eliberat la data de 14 septembrie a.c. din Penitenciarul din Mărgineni, din județul Dâmbovița, unde a executat o pedeapsă privativă de libertate. Întrucât nici până luni nu a luat legătura cu rudele, una dintre ele a anunțat organele de investigare.

Marți seară, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) a anunțat că subiectul a fost identificat.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Botoșani, cel în cauză a fost identificat în Penitenciarul Rahova București”, a arătat Simona Pușcașu, reprezentant al IPJ Botoșani.

Potrivit polițiștilor, tânărul a fost încarcerat întrucât Judecătoria din Mărgineni a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o faptă de furt.

 

Spune-ne opinia ta