Dezvăluiri cu privire la moartea soțului lui Carmen Cornaci. Acesta și-a pus capăt zilelor

Dezvăluiri cu privire la moartea soțului lui Carmen Cornaci. Acesta și-a pus capăt zilelor

Artista Carmen Cornaci trece prin cel mai greu moment al vieții sale. Soțul ei, alături de care împlinise 13 ani de căsnicie, a ales să își curme viața după ce artista a decis să divorțeze. Neînțelegerile care se transformau în certuri îi afecta și pe cei doi copii ai lor, astfel, artista a decis că cel mai bine e să se separe.

Lunea trecută, după ce artista a plecat cu copiii de acasă, bărbatul nu a suportat ideea separării și și-a pus capăt zilelor. Luna asta ar fi împlinit 38 ani. Acesta a mai căutat ajutor, în ultima perioadă, și la psihologi, însă a fost prea târziu.

„Din păcate, treceam printr-o perioadă mai dificilă a căsniciei noastre, eram în pragul divorțului. Luni am luat decizia de a pune capăt, ceea ce nu a acceptat și soțul meu. Trebuia să fac acest pas pentru că simțeam că nu funcționăm cum trebuie și nu ajuta pentru creșterea copiilor, să participe la certurile dintre noi doi care deveniseră tot mai dese și grave. Nu a putut accepta divorțul, faptul că am plecat cu tot cu copiii, pentru el a fost o ruptură prea puternică. Eu am știut că dacă se va întâmpla să divorțăm, exista și acest risc. Îmi spunea mereu că dacă aleg să plec cu copiii, nu va putea să trăiască fără noi. Am plecat cu copiii de acasă, le-a sunat pe mama și pe mama lui să le convingă să mă sune și să mă facă să mă întorc acasă. Eu mi-am spus punctul de vedere foarte ferm și nu au reușit sa mă determine să mă întorc. Noi când aveam certuri, îi spuneam mereu că nu e firesc să aibă anumite reacții. Începuse să accepte ideea, în ultima perioadă a mers și la terapie, la psiholog, însă era mult prea târziu pentru situația în care se afla”, a declarat Carmen Cornaci pentru Star Popular.

Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio. S-ar fi pregătit chiar să își încheie socotelile cu viața. Cei doi copii minori sunt devastați de pierderea tatălui, iar Carmen Cornaci încearcă să fie puternică pentru cei doi micuți, care au nevoie de consiliere psihologică.

„Copiii știu că tati a luat niște pastile, mai multe decât trebuia, i s-a făcut rău, iar doctorii nu au reușit să îl mai salveze. E varianta pe care o știu copiii și care trebuie să se știe. Le insuflu copiilor faptul că mami este puternică, tati a fost cel mai bun din lume, să îl iubească și să nu fie supărați pentru decizia pe care a luat-o. El este sus la îngerași și ne ajută să depășim orice moment”, a mai declarat aceasta.

Artistei i-a fost greu să se întoarcă în care în care s-a petrecut tragedia. A chemat preoții să facă o slujbă și să sfințească din nou locuința. Acum locuiește cu soacra ei, împreună încearcă să se îmbărbăteze și să își aline suferința.

„Mi-a fost teamă o perioadă să mă întorc acasă. Am ales să vină preoții să facă Sfântul Maslu, să dea cu aghiasmă, cumva să binecuvânteze locul să pot să mă întors cu copiii. Nu e ușor nici așa, există o temere când știi că acolo s-a întâmplat. Mergem în fiecare zi la cimitir, se tămâiază. Încercăm să ne sprijinim una pe alta. Mai este și mama care ne este alături. Încercăm să înțelegem, să acceptăm, dar n-am putut să trecem peste asta. Este unicul ei copil, ea a rămas văduvă în urmă cu 26 de ani, l-a crescut singură, soțul meu era lumina ochilor ei. Am ales să locuim împreună în continuare, pentru că ea are nevoie de noi și noi de ea. E sufletul nostru, copiii au crescut cu ea, o iubesc, nu concepem viața fără ea”, a completat artista.

Carmen Cornaci și-a anulat evenimentele pentru care fusese deja contractată. Artista vrea să țină doliu în memoria soțului ei, chiar dacă acesta era mândru atunci când ea urca pe scenă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Procurorii Anticorupție au plecat la Suceava cu tot cu directoarea de la Mavromati! (Foto, Video)

astăzi, 12:30
515

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au ieșit însoțiți de Monica Adăscăliței, actualul manager al Spitalului Mavromati.Monica Adăscăliței a urcat în mașina Jandarmerie...

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
129

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
176

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...