Destinul crunt al tinerei mame răpuse de Covid-19. Mama acesteia declară că „era sănătoasă tun”

Destinul crunt al tinerei mame răpuse de Covid-19. Mama acesteia declară că „era sănătoasă tun”

O tânără de doar 24 de ani a murit pe un pat de spital, la o lună după ce născuse, fiind răpusă de Covid-19 la începutul acestei săptămâni.

Virusul SARS-COV-2 a furat dreptul unui prunc de a-și cunoaște mama, dar și zeci de suflete tinere au decedat în urma infectării cu Coronavirus. 

Cătălina avea doar 24 de ani și a stat în spital timp de o lună. Tânăra era însărcinată în luna a 8-a așa că medicii au operat-o de urgență ca să îi salveze pruncul.

Florica Timofte, mama tinerei, a declarat pentru știrileprotv.ro″Ea la telefon vorbea cu masca, simțea că se sufocă. Am vorbit pe cameră, arăta foarte bine. Chiar mi-a spus: ‘Mama, după ce am mers cu salvarea, am expectorat din piept și sunt bine și dacă dă Dumnezeu joi și vineri vin acasă’ Nu avea nicio boală, era un munte de fată, sănătoasă tun, nu avea nimic, era cu toate analizele la zi”.

Tânăra mamă a fost internată timp de o lună de zile la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, unde s-a stins în salonul de recuperare, având plămânii foarte afectați.

„În cel de-al patrulea val, cazurile grave în rândul tinerilor sunt prezente, iar din nefericire există și o mortalitate destul de mare″, a declarat Florin Roșu, manager Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, pentru știrileprotv.ro.

„Era bine, a vorbit cu mama pe cameră și era îmbujorată. A zis că în 2 zile vine acasă și chiar dacă nu vede fetița în 7 zile se recuperează și ea și o să o vedem, nici nu a văzut-o, nici nu a strâns-o în brațe. Era fericită, era veselă că are fetiță, spera că în 2 zile vine acasă, s-a plimbat, doctorul a felicitat-o că s-a ridicat, era foarte bine, fără masca fără oxigen”, a povestit sora tinerei, Lavinia Siminiceanu.

În toată țara, 1.875 de bolnavi sunt în stare gravă pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, având nevoie de o gură de oxigen, potrivit datelor furnizate de către reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

Sursa FOTO: stirileprotv.ro 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A început Școala de vară la Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” din Botoșani

astăzi, 19:54
159

Luni, 4 iulie, Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” din Botoșani a început cea de-a zecea ediție a Școlii de vară, deschizând porțile pentru 170 de participanți &ici...

Vitamina D în exces poate provoca supradoză și probleme la rinichi. Un bărbat ajuns în spital cu nivel de 7 ori mai mare

astăzi, 19:19
166

Medicii avertizează oamenii să nu ia prea multe suplimente de vitamina D, după ce un bărbat a avut nevoie de 8 zile de îngrijiri în spital pentru că a luat o supradoză, scrie Antena3...

Un milion de carduri pe care se încarcă ajutorul de 250 de lei pentru alimente au fost emise până în prezent

astăzi, 19:09
571

Un milion de carduri pe care se încarcă ajutorul de 250 de lei pentru alimente şi mese calde au fost emise până miercuri, 6 iulie, informează Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor ...