Daruri oferite de polițiștii de frontieră unor familii nevoiașe din satul Liveni

Daruri oferite de polițiștii de frontieră unor familii nevoiașe din satul Liveni

Crăciunul este o sărbatoare a bucuriei. Cel puțin așa ar trebui să fie pentru toți, însă, din păcate, pentru multe familii de pe valea Prutului, Moș Crăciun nu are cadouri. Sărăcia cruntă împiedică părinții sau bunicii să aducă bucuria în sufletele copiilor în prag de sărbători.

Nu le pot oferi jucării, dulciuri sau rechizite performante. În extrem de multe cazuri, familiile sunt bucuroase când le pot pune pe masă copiilor hrana necesară zilnic. De dulciuri, jucării sau rechizite nici nu se poate pune problema.

Astfel de familii întâlnesc zi de zi polițiștii de frontieră de la PTF Stânca, în misiunile de patrulare pe care le execută pe malul Prutului.

„Cu gândul la momentele pe care le vor petrece în familie, alături de toți cei iubiți, colegii noștri au decis să nu stea deoparte nici în acest an și să ajute din nou,aducând un zâmbet pe chipurile copiilor mai puțini norocoși, pe care îi întâlnesc zi de zi în misiunile lor. Pentru că bucuria de a dărui este de un milion de ori mai puternică decât bucuria de a primi, joi, 21 decembrie 2022, polițiștii de frontieră de la SPF Stânca s-au transformat în ajutoarele Moșului pentru câteva familii din Liveni care astfel vor avea parte de un Crăciun adevărat”, au precizat reprezentanții Poliției de Frontieră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1035

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9525

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1303

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...