„Cros pentru sănătate” la Botoșani, în ultima duminică din iunie

„Cros pentru sănătate” la Botoșani, în ultima duminică din iunie

Duminică, 27 iunie 2021, Asociația „Ridică-te și umblă”, în colaborare cu Primăria Municipiului Botoșani invită iubitorii de sport la un eveniment care poartă anul acesta numele „Crosul pentru sănătate”.

Aflat la cea de-a III-a ediție, crosul de la Botoșani invită iubitorii de sănătate să alerge împreună cu persoanele cu deficiențe locomotorii pe străzile din municipiului.

Acțiunea are ca scop adoptarea unui stil de viață sănătos, care presupune inclusiv mișcarea fizică. Pe de altă parte evenimentul este  un apel la susținerea morală a persoanelor cu deficiențe locomotorii și integrare și incluziune socială a acestora.

„Sunteți invitați, cu mic cu mare, să participați și să susțineți persoanele cu deficiențe locomotorii. Câștigătorii vor avea parte de premii surpriză”, a transmis Andreea Ursu, organizatoarea evenimentului și coordonatoarea Asociației „Ridică-te și umblă”, filiala Botoșani.

Crosul, care are loc pe traseul Primărie - Colegiul Naţional “A.T. Laurian” -  Primărie, se va desfăşura pentru trei categorii de concurenţi: persoane cu dizabilităţi, copii tineri şi adulţi.

Startul este diferit în funcție de fiecare categorie de participanți:

1. Persoane în scaun rulant manual.

2. Persoane în scaun rulant electric.

3. Copii

4.Tineri

5. Adulți.

Coordonatorii acestei acțiuni sunt Andreea Ursu și Sergiu Ursu.

Persoanele care doresc să participe pot obține mai multe informații la numărul de telefon 0751.888.007 (Andreea Ursu), sau în mesaj privat pe pagina personală de Facebook

 

Spune-ne opinia ta