Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” vă invită la acțiuni dedicate Zilei Mondiale a Mediului

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” vă invită la acțiuni dedicate Zilei Mondiale a Mediului

Cu prilejul Zilei Mondiale a Mediului, în perioada 1-5 iunie, elevii Liceului "Demostene Botez" Trușești vor desfășura o serie de manifestări grupate sub titlul "Mediul satului românesc, văzut prin ochi de copil!”.

„Pentru a marca această zi, în intervalul amintit sunt organizate mai multe activități menite să tragă un semnal de alarmă cu privire la problemele de mediu locale și globale: acțiuni de ecologizare, concursuri de colectare selectivă a deșeurilor și reciclare, expoziții de fotografii și desene.

Protejarea mediului protejează umanitatea, și cu toții toți trebuie să fim conștienți că depinde doar de noi să ne bucurăm de ceea ce a creat Dumnezeu. Responsabilitatea stă în fiecare dintre noi!”, au transmis organizatorii evenimentului.

Coordonată de doamnelor profesoare Gania Cătălina și Ionescu Ana, activitatea se desfășoară în parteneriat cu Parohia "Sfinții Împărați Constantin și Elena" Ionășeni - preot Crupă Claudiu George, Liceul Teoretic "Grigore Antipa" Botoșani - prof. Pavel Cristina, Casa Corpului Didactic Botoșani, D,G,A,S,P,C - Botosani - Centrul de plasament "Sf.Nicolae" Trușești, Școala Gimnazială Nr. 1 Durnești și Parohia Durnești și Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu” Botoșani, prin Filiala 1 Grivița.

 

Spune-ne opinia ta