Copiii Alexandrei i-au unit pe botoșăneni. Sumă impresionantă strânsă în doar trei ore

Sărbătorile de iarnă reprezintă pentru mulți dintre noi momente de veselie, de speranță și ne fac să ne dorim să fim mai buni, să fim alături de semeni și să îi sprijinim.

 

Copiii Alexandrei i-au unit pe botoșăneni. Sumă impresionantă strânsă în doar trei ore

În prag de sărbători oamenii tind să fie mai buni și să le aducă un mic zâmbet celor încercați de soartă. 

Astfel, miercuri după-amiază, la Cinematograful „Unirea” din municipiul Botoșani s-a desfășurat un concert caritabil, organizat de elevii Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga” din Botoșani.

Acest eveniment este unul de tradiție, fiind organizat în fiecare an, iar banii strânși în urma spectacolului sunt donați unei cauze umanitare. În acest an, concertul „Cântec pentru îngeri” a fost dedicat copiilor Alexandrei, la trei luni de la moartea femeii.

Sute de botoșăneni au fost prezenți în sală pentru a susține cauza umanitară, care a unit din momentul tragediei mii de oameni.

Potrivit informațiilor făcute publice de prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, care a fost prezent în sala de spectacol, în urma evenimentului s-a strâns suma de 20.000 de lei.

Spectacolul a fost deschis chiar de fetița Alexandrei, Sofia, care a interpretat un cântecel alături de alte patru eleve de la Liceul Pedagogic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Liceul din Botoșani unde școala și biserica fac front comun pentru binele semenilor. „Descoperim astfel empatia, facem un liant între generații!” (foto, video)

Luni, 26 Februarie 2024
1809

În atelierul de confecții de la Liceul „Alexandru cel Bun” din municipiul Botoșani, elevii anului II A de la Profesională învață dăruind. Adolescenții realizează lenjer...

Campanie derulată la Spitalul din Botoșani, pentru depistarea timpurie a cancerului. „Să nu mai ajungă pacientul când tumora este avansată” (video)

Vineri, 23 Februarie 2024
865

Numărul mare de persoane care sunt diagnosticate cu cancer de-a lungul anilor, dar și faptul că vârsta pacienților îmbolnăviți a scăzut, îi determină pe specialiști să orga...

Încă o secție a unui spital din Botoșani a intrat în colaps. „...a cerut transferul din motive personale” (video)

Joi, 22 Februarie 2024
2062

Pe lângă deficitul de medici întâlnit la Serviciul de Radiologie din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, și Secția de Neurochirurgie a intrat î...