Copiii Alexandrei i-au unit pe botoșăneni. Sumă impresionantă strânsă în doar trei ore

Sărbătorile de iarnă reprezintă pentru mulți dintre noi momente de veselie, de speranță și ne fac să ne dorim să fim mai buni, să fim alături de semeni și să îi sprijinim.

 

În prag de sărbători oamenii tind să fie mai buni și să le aducă un mic zâmbet celor încercați de soartă. 

Astfel, miercuri după-amiază, la Cinematograful „Unirea” din municipiul Botoșani s-a desfășurat un concert caritabil, organizat de elevii Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga” din Botoșani.

Acest eveniment este unul de tradiție, fiind organizat în fiecare an, iar banii strânși în urma spectacolului sunt donați unei cauze umanitare. În acest an, concertul „Cântec pentru îngeri” a fost dedicat copiilor Alexandrei, la trei luni de la moartea femeii.

Sute de botoșăneni au fost prezenți în sală pentru a susține cauza umanitară, care a unit din momentul tragediei mii de oameni.

Potrivit informațiilor făcute publice de prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, care a fost prezent în sala de spectacol, în urma evenimentului s-a strâns suma de 20.000 de lei.

Spectacolul a fost deschis chiar de fetița Alexandrei, Sofia, care a interpretat un cântecel alături de alte patru eleve de la Liceul Pedagogic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Traseul roșu: Ștafeta veteranilor Invictus a ajuns la Botoșani! (Foto, Video)

Thursday, 17 October 2024

Ștafeta Veteranilor este un eveniment marca Invictus România și a ajuns la ediția cu numărul XI, fiind desfășurat în perioada 04 – 25 octombrie 2024. Scopul acestui proiect est...

Mandatele a zeci de primari și consilieri locali, validate de judecătorii din Botoșani! (Video)

Thursday, 17 October 2024

În cadrul conferinței de presă săptămânale, Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, a anunțat faptul că a primit hotărârile de validare a mandatelor pentru consilierii l...

Un veteran al asistenților la Zilele Medicale Botoșănene: „Oare o să ajungem să vorbim și despre inteligența artificială?” (Foto, Video)

Thursday, 17 October 2024

Cu această ocazie, la Hotel Rapsodia a fost organizat Simpozionul Județean al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR) –...