Copiii Alexandrei i-au unit pe botoșăneni. Sumă impresionantă strânsă în doar trei ore

Sărbătorile de iarnă reprezintă pentru mulți dintre noi momente de veselie, de speranță și ne fac să ne dorim să fim mai buni, să fim alături de semeni și să îi sprijinim.

 

Copiii Alexandrei i-au unit pe botoșăneni. Sumă impresionantă strânsă în doar trei ore

În prag de sărbători oamenii tind să fie mai buni și să le aducă un mic zâmbet celor încercați de soartă. 

Astfel, miercuri după-amiază, la Cinematograful „Unirea” din municipiul Botoșani s-a desfășurat un concert caritabil, organizat de elevii Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga” din Botoșani.

Acest eveniment este unul de tradiție, fiind organizat în fiecare an, iar banii strânși în urma spectacolului sunt donați unei cauze umanitare. În acest an, concertul „Cântec pentru îngeri” a fost dedicat copiilor Alexandrei, la trei luni de la moartea femeii.

Sute de botoșăneni au fost prezenți în sală pentru a susține cauza umanitară, care a unit din momentul tragediei mii de oameni.

Potrivit informațiilor făcute publice de prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, care a fost prezent în sala de spectacol, în urma evenimentului s-a strâns suma de 20.000 de lei.

Spectacolul a fost deschis chiar de fetița Alexandrei, Sofia, care a interpretat un cântecel alături de alte patru eleve de la Liceul Pedagogic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Replici dure între prefectul Sorin Cornilă și Doina Federovici pe tema Nova Apaserv. „Ați venit după doi ani jumătate în al doilea CJSU”/„Dumneavoastră m-ați dat afară” (video)

Vineri, 19 Iulie 2024
2573

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani și Doina Federovici, președintele în funcție al Consiliului Județean (CJ) Botoșani, și-au aruncat cuvinte și acuze grele.Pierderi de ap...

Prefectul de Botoșani intenționează să declare stare de alertă din cauza companiei de apă! „Nu vă acuz de nimic...” (foto, video)

Vineri, 19 Iulie 2024
2085

De la începutul lunii iunie, mii de locuitori ai județului Botoșani s-au luptat cu o criză acută a lipsei apei. Pe lângă faptul că fântânile din cele mai multe zone au se...

Contract semnat pentru primele autobuze electrice în Botoșani și Zona Metropolitană! (foto, video)

Joi, 18 Iulie 2024
1239

Joi, 18 iulie, la sediul Primăriei municipiului Botoșani a fost semnat contractul pentru achiziționarea unui număr de 30 de autobuze electrice cu finanțare prin Programul Național de Redresare ...