Controale COVID. Peste 500 de locații verificate și amenzi de zeci de mii de lei

Controale COVID. Peste 500 de locații verificate și amenzi de zeci de mii de lei

În perioada 5-8 aprilie a.c., forțele de ordine au controlat peste 500 de locații și au aplicat amenzi de circa 27.000 de lei, pentru încălcări ale măsurilor impuse în contextul epidemiologic local, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Conform sursei citate, au fost organizate 20 de acțiuni punctuale, atât în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind controlate peste 150 de obiective economice și peste 500 de locații în care se aflau persoane aflate în carantină sau izolare la domiciliu.

„În urma neregulilor constatate, echipele de control au aplicat 124 de sancțiuni contravenționale,  valoarea totală a acestora fiind de peste 27.000 de lei. Pe raza întregului județ se continuă activitățile de verificare a modului în care sunt respectate restricțiile impuse, în funcție de rata de incidență a fiecări localități”, arată IPJ.

Acțiunile se desfășoară zilnic, sub autoritatea Instituției Prefectului, fiind angrenați angajați ai tuturor structurilor cu abilități de control pe această linie.

 

Spune-ne opinia ta