Colaborare între polițiști, medici veterinari și voluntari, pentru a veni în sprijinul celor năpăstuiți de soartă (fotogalerie)

Colaborare între polițiști, medici veterinari și voluntari, pentru a veni în sprijinul celor năpăstuiți de soartă (fotogalerie)

Duminică, 20 februarie, polițiștii de frontieră, medicii veterinari și civilii au făcut echipă, pentru a veni în sprijinul familiilor din satele uitate ale județului Botoșani.

Astfel, „Caravana faptelor bune”, campanie inițiată de către Asociația „Grup Civic” din Botoșani, a ajuns în comuna Răuseni la 15 familii a căror soartă a fost mai puțin blândă.

Lacrimi de tristețe curg pe obrajii săpați de griji ai părinților din Comuna Răuseni. Condițiile lor de trai sunt greu de imaginat, iar tot ce își doresc atât cei mici, cât și părinții lor, este sa aibă ce să așeze pe masă, măcar o singură dată pe zi.

„Vom încerca să aducem o mângâiere fiecărei familii, cu câte un pachet cu alimente, dulciuri pentru copii, hăinuțe, încălțăminte, cu tot ce au donat oamenii pentru ei, cu speranța de a le lua măcar o bucățică din piatra ce le apasă sufletul zi de zi. Astăzi pictăm zâmbete! Oferim șansa la zeci de suflete să simtă gustul dulce al fericirii. Astăzi… dăm mâna cu suflete căzute, cu dorința de a le motiva și a le trage la mal, de a le salva din furtuna vieții prin care trec”, a declarat Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic”.








 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
881

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1347

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
574

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...