Cluburi și discoteci verificate de polițiști. Au fost aplicate sancțiuni de peste 30.000 de lei

Cluburi și discoteci verificate de polițiști. Au fost aplicate sancțiuni de peste 30.000 de lei

În noaptea de 16 spre 17 aprilie, polițiștii botoșăneni au organizat acțiuni pentru prevenirea infracționalității stradale și creșterea vizibilității dispozitivului de ordine și siguranță publică în zonele aglomerate, cu risc de producere a faptelor antisociale, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Astfel, în intervalul orar 22:00 – 05:00, polițiștii și jandarmii au acționat conform competențelor, în zona cluburilor și discotecilor, precum și a localurilor de alimentație publică, în vederea prevenirii și combaterii faptelor de natură penală și contravențională, respectarea regimului de circulație pe drumurile publice și evidențierea elementului polițienesc în zonele respective.

Au fost legitimate peste 200 de persoane, dintre care 37 de persoane au fost atenționate cu privire la modul de comportare în spațiile publice. Totodată, au fost verificați opt agenți economici cu privire la respectarea legislației în domeniu.

„În urma neregulilor constatate au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 30.000 de lei, pentru nerespectarea regimului rutier, a normelor de conviețuire socială și a normelor privind paza obiectivelor”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

În același context, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni și Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, au acționat în orașul Săveni, localitățile Vorniceni, Știubieni și Vlăsinești prilej cu care au aplicat 19 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 3.000 de lei,  pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială și a regimului rutier.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
868

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
8644

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1297

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...