Ciocnire violentă între două autoturisme la marginea municipiului Botoșani

Ciocnire violentă între două autoturisme la marginea municipiului Botoșani

Două autoturisme, un Opel și un KIA, au fost serios avariate după ce șoferul autoturismului de teren, în vârstă de 40 de ani, nu a acordat prioritate și a fost izbit în plin de un Opel condus de un bărbat de 60 de ani. Accidentul a avut loc la Stăuceni.

Primul autoturism venea dinspre Roșiori, însă nu a oprit pentru a acorda prioritate autoturismului care venea pe drumul principal, dinspre Victoria spre Botoșani.

Impactul a fost unul violent, ambele mașini întorcându-se la 180 de grade, iar cei doi șoferi au fost răniți. Din fericire, niciuna din persoane nu a fost rănită grav.

La fața locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță, care le-a acordat îngrijiri ambilor șoferi, aceștia refuzând însă transportul la spital. 

La fața locului au ajuns și echipaje ale Poliției, care au început o anchetă, șoferul vinovat fiind eșantionat cu o amendă de 580 de lei și permisul suspendat pentru 60 de zile.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
144

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
47

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
468

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...