Cât costă un chef ca în “Marea Mahmureală” la Botoșani?

Cât costă un chef ca în “Marea Mahmureală” la Botoșani?

Pentru un chef ca în “Marea Mahmureală”, șase tineri care petreceau într-un apartament din Botoșani, au fost amendați cu peste 10.000 lei!

Jandarmii botoșăneni au anunțat sancțiunile pe care le-au aplicat în noaptea de joi spre vineri pe raza municipiului Botoșani și se pare că municipiul nu este locul potrivit în care să îi imiți pe actorii preferați din Marea Mahmureală. Sau, cel puțin, nu este cea mai bună afacere….

În urma apelurilor la 112 venite de la cetățenii care sesizau fapte de tulburare a liniștii publice în mai multe zone din municipiul Botoșani, nu mai puțin de 11 persoane au primit aseară amenzi în valoare totală de 12100 de lei!

Seara a început cu un bărbat care țipa la ora 23.00 pe strada Aleea Zorilor, și care a fost amendat cu 500 de lei, după care, la interval de câteva minute, trei tineri care făceau scandal la intersecția străzii Săvenilor cu strada Independenței s-au ales cu sancțiuni contravenționale de câte 300 de lei fiecare.

Puțin după miezul nopții, proprietarul unei locuințe de pe strada A.S.Pușkin a primit amendă de 600 de lei pentru gălăgia cu care și-a deranjat vecinii, pentru ca spre dimineață, în Parcul Tineretului, un echipaj de jandarmi să sancționeze cu 10100 de lei șase tineri care dădeau o petrecere de pomină într-un apartament.

Tot în urma unor apeluri 112, cu două săptămâni în urmă, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani au aplicat amenzi de aproximativ 6000 de lei pentru alt chef nocturn prelungit dintr-un apartament de pe strada Parcul Tineretului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
37

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
37

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
266

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...