Campanie umanitară pentru ajutorarea a 1000 de copii și 500 de bătrâni

Campanie umanitară pentru ajutorarea a 1000 de copii și 500 de bătrâni

Asociația „Nectarie și prietenii” din comuna Stăuceni, a inițiat o campania umanitară, prin intermediul căreia reprezentanții acesteia vor să vină în sprijinul a 1.000 de copii proveniți din medii defavorizate și a 500 de bătrâni greu încercați de viață.

Campania se va finaliza pe 21 aprilie, prin intermediul căreia vor să strângă alimente, lemne de foc, haine pentru copii și adulți, papuci și jucării. Pachetele vor fi oferite familiilor sărace, bătrânilor străzii și bunicilor rămași singuri să își îngrijească nepoții. 

„Paștele este una dintre cele mai importante Sărbători ale creștinătății, amintindu-ne de Mântuitorul care a murit pe cruce pentru noi. În același timp, Paștele este o Sărbătoare a bucuriei, în care oamenii se întâlnesc și familiile se reunesc în jurul unei mese îmbelșugate. Din păcate nu se poate spune lucrul acesta și pentru mulți dintre semenii noștri care trăiesc în sărăcie și în multe lipsuri. Printre ei se află bătrâni ai străzii, copiii străzii, mame văduve care își cresc copiii, bătrâni singuri și neputincioși, familii sărace cu mulți copii. Sărbătorile de Paști sunt ocazia în care ne reamintim și sărbătorim moartea și învierea lui Iisus Hristos pentru noi oamenii”, spun reprezentanții Asociației.

Mai mult decât atât, Paștele este o sărbătoare care ar trebui să aducă bucurie în viețile și sufletele oamenilor, însă nu toți se pot bucura de astfel de momente.

„În atenția noastră sunt zeci de familii sărace care au nevoie de ajutorul nostru. Ne dorim ca acum, cu ocazia Sărbătorilor de Paști să le aducem o bucurie în inimi și în case, oferindu-le pachete consistente cu alimente. Pentru acest lucru avem nevoie de ajutorul dumneavoastră, sponsorii și donatorii noștri, pentru ca aceste familii să poată beneficia de ajutorul nostru”, adaugă aceștia.

Pachetele se pot trimite la adresa Asociației „Nectarie și Prietenii”, din satul Victoria, comuna Stăuceni, județul Botoșani. De asemenea, se mai pot face donații în contul deschis pe numele Asociației.

Cont în lei: RO62CECEC001946010409621

Revolut 0746087939

Beneficiar Asociația Nectarie &Prietenii

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
264

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
695

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
636

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...