Câinii uneia dintre victimele accidentului de la ieșirea din Dorohoi au fost salvați de pompieri. Femeia locuia singură și nu avea aparținători

Câinii uneia dintre victimele accidentului de la ieșirea din Dorohoi au fost salvați de pompieri. Femeia locuia singură și nu avea aparținători

   sursa foto: DorohoiNews.ro

Una dintre victimele accidentului rutier petrecut în după amiaza zilei de joi, 15 aprilie 2021, la ieșirea din municipiul Dorohoi, locuia singură și nu avea rude sau aparținători.

Dana G., în vârstă de 54 ani, locuia într-un apartament situat la etajul 1, într-un bloc de pe strada Poștei din Dorohoi. În apartament aceasta avea și doi câini, care au rămas fără supraveghere după dispariția bruscă a proprietarei, informează DorohoiNews.ro.

Poliția Locală Dorohoi a aflat de acest fapt în seara zilei de joi, 15 aprilie 2021, și a demarat procedurile pentru a scoate cei doi câini aflați în îngrijirea persoanei decedate.

Demersurile s-au concretizat în dimineața zilei de vineri, 16 aprilie 2021, când la fața locului s-au deplasat reprezentanții Poliției Locale și Poliției Municipale, împreună cu un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

Pompierii a intervenit prin balconul apartamentului situat la etajul 1 și i-au scos pe cei doi câini care au fost preluați de o asociație cu profil de protecție a animalelor.

„Noi am aflat despre acest caz și am solicitat sprijinul Poliției naționale pentru a putea scoate în mod legal cei doi câini din apartament. Lucrurile s-au concretizat în această dimineață (n.r. 16 aprilie 2021), câinii fiind acum în siguranță.”, a declarat Angelica Gheras, polițist local în cadrul Poliției Locale Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta