Botoșăneni anchetați penal după ce au mers să se pozeze în lanul cu porumb

Botoșăneni anchetați penal după ce au mers să se pozeze în lanul cu porumb

Patru persoane, dintre care două din județul Botoșani, sunt cercetate penal după ce au fost reclamate de un bărbat de 33 de ani din Dolhasca, județul Suceava, că acestea i-au furat porumb din lan.

Vineri în jurul orei 20:30, un bărbat din Dolhasca a reclamat prin 112 că mai multe persoane i-au furat porumb, scrie NewsBucovina.ro.

Acesta le-a spus polițiștilor care au venit să verifice informația că un grup format din patru persoane, trei bărbați și o femeie, au intrat în lanul de porumb și i-au rupt mai mulți știuleți de porumb pe care i-a găsit jos.

Persoanele care au fost reclamate, doi tineri de 28 și 23 de ani din Dolhasca și un bărbat de 37 de ani și o femeie de 35 de ani din Botoșani, au fost identificate la fața locului și au spus că nu au venit cu scopul de a fura porumb, ci pentru a face fotografii în lanul de porumb. 

În interiorul lanului de porumb au fost identificați un număr de 21 de știuleți de porumb care se aflau depozitați de persoana vătămată în interiorul lanului.

În acest caz s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „distrugere”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costa Rica – Germania, meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale

astăzi, 08:47
15

Echipele se vor întâlni joi, 1 decembrie, de la ora 21:00 ora României, pe stadionul ”Al Bayt” din Al Khor.Pariază pe echipele tale preferate și ai șansa să câ...

Calendar Ortodox: Sfântul Proroc Naum; Sfântul Filaret cel Milostiv (Tedeum)

astăzi, 08:04
27

Sfântul Proroc Naum era din Elcheseea, de cea parte de Iordan, în dreptul Vegavariei, din seminția lui Simeon. Acesta, după Sfântul Proroc Iona, a prorocit ninivitenilor, cum că c...

Prima zi cu zero pacienți internați cu COVID-19, de la debutul pandemiei

Miercuri, 30 Noiembrie 2022
237

Cadrele medicale de la Spitalul Județean au avut parte de o zi specială. Miercuri, 30 noiembrie, a fost prima zi de la începutul pandemiei Covid, în care pe paturile spitalului nu a fost...