Amenzi de zeci de mii de lei aplicate de forțele de ordine noaptea trecută (video)

Amenzi de zeci de mii de lei aplicate de forțele de ordine noaptea trecută (video)

Polițiștii, jandarmii, specialiștii din cadrul Agenției Naționale Antidrog și polițiștii de frontieră au aplicat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, amenzi în valoare de peste 24.000 de lei, în timpul acțiunilor de control efectuate îndeosebi la evenimentele cultural-artistice, se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

„S-a acționat, cu preponderență, în zonele în care se desfășoară evenimente cultural-artistice,  pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. Au fost legitimate 125 de persoane și controlate 57 de autovehicule. Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 24.000 de lei, dintre care, 16 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuirea socială, a ordinii și liniștii publice”, transmite IPJ Botoșani.

În această minivacanță sunt angrenați zilnic, în medie, peste 100 de polițiști pentru siguranța tuturor cetățenilor. Forțele de ordine acționează pe raza întregului județ pentru fluidizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor de circulație, fiind folosite zilnic aparatele radar, etilotest și drug test pentru depistarea și sancționarea șoferilor care nu respectă normele rutiere.

 





 

 

Spune-ne opinia ta