Botoșăneanul care a îngrozit Italia a făcut mai multe victime. Fiica uneia dintre femeile ucise: ”Veniți în față, altfel nu se va face dreptate!”

Două românce, Delia și Maria, au fost ucise în decurs de câteva ore la Naro, în Italia. Suspectul dublului asasinat este un botoșănean din comuna Trușești, județul Botoșani.

Botoșăneanul care a îngrozit Italia a făcut mai multe victime. Fiica uneia dintre femeile ucise: ”Veniți în față, altfel nu se va face dreptate!”

   Foto: stiripesurse.ro

Din informațiile apărute până în prezent, se desprinde profilul unui individ cu trăsături de personalitate antisocială, având atât antecedente penale specifice, cât și nespecifice, afirmă psihologul criminalist Margherita Carlini.

Două femei au fost abuzate și ucise în decurs de câteva ore în cartierul Sant'Erasmo din Naro (Agrigento), un orășel din Sicilia de șapte mii de suflete. Două crime teribile săvârșite la 200 de pași unul de celălalt. Suspectul dublului asasinat și al profanării cadavrelor celor două românce este Omar Edgar Nedelcov, tot român, un cunoscut al acestora.

Românul ar fi făcut mai multe victime

 "Nimeni nu a auzit nimic, nimeni nu a auzit nimic. Nici țipete, nici zgomote. Dar dacă ați fost hărțuiți de această persoană, veniți în față", spune Marcela, fiica Mariei Rus, una dintre cele două victime ale feminicidului de la Naro, în fața presei din Italia, îndemnând pe oricine a avut de-a face cu Nedelcov să iasă în față, potrivit stiridiaspora.ro.

„Altfel nu se va face niciodată dreptate. Ele nu meritau acest sfârșit urât la care au ajuns. Trebuie să se facă dreptate atât pentru mama mea, cât și pentru doamna Delia“, adaugă femeia.

”Nici măcar unui câine nu ar trebui să i se facă acest lucru. Mama mea a fost arsă de vie și sper că era deja moartă. Toată comunitatea din Naro îl cunoaște pe acest individ, consumă alcool și droguri. Și nu a fost prima dată când a hărțuit o femeie, sunt mai multe”, a declarat fiica Mariei Rus, femeia care a fost ucisă și apoi incendiată de botoșăneanul Omar Edgar Nedelcov.

Omar Edgar Nedelcov, în vârstă de 24 de ani, acuzat de uciderea celor două cunoștințe românce în Naro (Agrigento) și de profanarea cadavrului uneia dintre ele, a apărut luni, 8 ianuarie, în fața judecătorului pentru investigații preliminare de la Tribunalul din Agrigento, Iacopo Mazzullo.

Acesta ar fi trebuit să explice ce s-a întâmplat în noaptea de 4 spre 5 ianuarie între locuințele Deliei și Mariei, în cartierul Sant'Erasmo, dar apăstrat tăcerea, exercitându-și dreptul de a nu răspunde la întrebările magistratului. Exact așa cum făcuse și vineri seara, la interogatoriul cu procurorul. Audierea pentru validarea arestului a avut loc la închisoarea din Gela (Caltanissetta), unde Nedelcov a fost dus în noaptea de vineri spre sâmbătă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
372

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
504

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
625

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...