Botoșănean depistat la volan în stare de ebrietate, în apropierea graniței de nord

Botoșănean depistat la volan în stare de ebrietate, în apropierea graniței de nord

Polițiștii din cadrul Sectorului de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări în privința unui bărbat de 37 de ani, depistat la volanul unui autovehicul, deși se afla într-o stare avansată de ebrietate, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) din Botoșani, comisarul Minodora Răcnea.

Potrivit sursei citate, acesta a fost oprit pentru control, în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 23:50, pe DJ 291C, pe raza localității de frontieră Cristinești.

„Colegii noștri au constatat faptul că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, fiind solicitat sprijinul unui echipaj al Poliției Rutiere în vederea testării cu aparatul etilotest. La testare a rezultat o alcoolemie de 0,63 ml/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a afirmat Răcnea.

În cauză se efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun, mai precizează reprezentanta STPF Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta