Bețivi și scandalagii culeși de pe străzile orașului Botoșani!

Cetățeni jigniți de persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice! Polițiștii locali au intervenit în mai multe situații, scandalagiii fiind sancționați cu amendă.

Bețivi și scandalagii culeși de pe străzile orașului Botoșani!

În intervalul 31 mai - 3  iunie 2024, polițiștii locali au desfășurat activități specifice domeniilor de competență.  

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii locali au constatat nu mai puțin de 34 de fapte contravenționale, fiind aplicate sancțiuni în funcție de gravitatea acestora, cuantumul total al amenzilor fiind de 7.150 lei. 

Pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, s-au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, faptele constatate și sancționate fiind: tulburarea liniștii publice, consumul de alcool, apelarea la mila trecătorilor etc. 

Astfel, în ziua de 1 iunie, în jurul orei 19.10, polițiștii locali aflați în patrulare pe strada Armoniei au auzit injurii și strigăte. Deplasându-se spre imobilul cu nr. 12, au observat un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, care profera injurii și expresii jignitoare la adresa trecătorilor. Polițiștii locali au procedat la legitimarea persoanei și au sancționat-o contravențional  cu amendă.

În aceeași zonă de patrulare, la platforma pentru colectarea deșeurilor menajere au fost surprinse două persoane care extrăgeau deșeurile aruncate în containere și le aruncau pe spațiul din vecinatatea platformei. Cele două persoane au fost identificate și sancționate, de asemenea, cu amendă. 

În aceeași zi, la ora 19:35, în timpul patrulării pe Bulevardul Mihai Eminescu, patrula auto a observat o persoană de sex masculin sub influența băuturilor alcoolice care adresa cuvinte si expresii jignitoare trecătorilor. Polițiștii locali au abordat persoana, au legitimat-o  și au dispus de asemenea sancționarea contravențională cu amendă.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 4:00, în Parcul Mihai Eminescu, polițiștii locali l-au identificat pe I.E. în vârstă de 20 ani, care consuma băuturi alcoolice, provocând gălăgie prin strigăte și larmă. Pentru faptele săvârșite a fost sancționat cu amendă și îndepărtat din zonă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul din Botoșani pentru care agricultura a devenit un stil de viață și nu un business! (foto)

astăzi, 10:21

Unul dintre tinerii fermieri pentru care agricultura este un stil de viață este Franco Popinciuc, inginer agronom la ferma familiei din localitatea Guranda, județul Botoțani.Părinţii săi au...

O ultimă șansă să devii polițist: La Botoșani se caută ofițer pentru o structură importantă!

astăzi, 10:01
58

Printre posturile scoase la concurs se numără și unul de ofițer specialist II (inginer de sistem) pentru Serviciul de Comunicații și Informatică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean...

Văcuță salvată de pompierii botoșăneni după ce s-a blocat într-un râu pe care voia să îl traverseze! (foto)

astăzi, 09:39
48

O bovină care a căzut în râul Miletin a fost salvată de pompieri, joi dimineață. Aceasta traversa râul pe o punte, a alunecat în apă și a rămas blocată cu picioarele &...