Băut şi fără permis, depistat la volan de polițiștii de frontieră de la Dorohoi

Băut şi fără permis, depistat la volan de polițiștii de frontieră de la Dorohoi

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism, deşi era într-o stare avansată de ebrietate şi nu poseda permis de conducere.

În data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 00.05, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași au oprit în localitatea de frontieră Fundu Herţii, județul Botoşani, un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România, condus de un cetăţean român, în vârstă de 52 de ani.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul emană halenă alcoolică, iar la solicitarea documentelor, acesta nu a putut prezenta permisul de conducere.

“În urma verificărilor, colegii noştri au constatat că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere valabil. Pentru că emana halenă alcoolică, a fost solicitat un echipaj din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Dorohoi în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au explicat polițiștii de frontieră de la Botoșani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
27

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
82

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
873

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...