Barurile și discotecile verificate de polițiști, în weekend. Au fost aplicate și amenzi de zeci de mii de lei

Barurile și discotecile verificate de polițiști, în weekend. Au fost aplicate și amenzi de zeci de mii de lei

În perioada 3 – 5 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Serviciului de Ordine Publică au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență și impunerea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor.

Activitățile au fost desfășurate în discoteci și baruri, precum și în zonele în care se formează aglomerări de persoane, de pe raza întregului județ.

În cadrul activităților desfășurate au fost  au fost legitimate peste 400 de persoane și au fost verificate 33 de unități economice.

Totodată, în urma neregulilor constatate au fost aplicate 81 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 60.000 de lei, acestea fiind aplicate și pentru nerespectarea legislației privind: normele de conviețuire socială, obligația operatorilor de a utiliza aparate de marcat electronice, paza obiectivelor și a bunurilor și Codului fiscal. 

De asemenea, au fost constatate 5 infracțiuni la regimul rutier și au fost reținute 9 permise de conducere.

„În timpul acțiunilor desfășurate de polițiști nu au fost înregistrate infracțiuni contra integrității corporale”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
341

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
544

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
335

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...