Barurile și discotecile verificate de polițiști, în weekend. Au fost aplicate și amenzi de zeci de mii de lei

Barurile și discotecile verificate de polițiști, în weekend. Au fost aplicate și amenzi de zeci de mii de lei

În perioada 3 – 5 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Serviciului de Ordine Publică au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență și impunerea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor.

Activitățile au fost desfășurate în discoteci și baruri, precum și în zonele în care se formează aglomerări de persoane, de pe raza întregului județ.

În cadrul activităților desfășurate au fost  au fost legitimate peste 400 de persoane și au fost verificate 33 de unități economice.

Totodată, în urma neregulilor constatate au fost aplicate 81 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 60.000 de lei, acestea fiind aplicate și pentru nerespectarea legislației privind: normele de conviețuire socială, obligația operatorilor de a utiliza aparate de marcat electronice, paza obiectivelor și a bunurilor și Codului fiscal. 

De asemenea, au fost constatate 5 infracțiuni la regimul rutier și au fost reținute 9 permise de conducere.

„În timpul acțiunilor desfășurate de polițiști nu au fost înregistrate infracțiuni contra integrității corporale”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Școala Gimnazială nr. 12 din Botoșani și-a deschis porțile pentru viitorii preșcolari, însoțiți de părinți și bunici

astăzi, 14:55
66

Sâmbătă, 01.04.2023, Școala Gimnazială Nr. 12 din Botoșani și-a deschis larg porțile și sufletele și i-a primit cu drag pe micii preșcolari, părinți și bunici.Ziua Porților Des...

Zeci de intervenții ale polițiștilor, soldate cu amenzi de mii de lei

astăzi, 14:47
28

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au intervenit la 42 de evenimente, dintre care 35 au fost semnalate prin apel 112.În urma intervențiilor și a activităților specifi...

Tânăr cu o alcoolemie de 1,39 în aerul expirat, tras pe dreapta de polițiștii din Dorohoi

astăzi, 14:45
127

Vineri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi, au oprit pentru control, pe strada Eternității, comuna Șendriceni, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din aceeași loca...