Tânăr prins de polițiștii de frontieră conducând un microbuz, deși avea permisul suspendat

Tânăr prins de polițiștii de frontieră conducând un microbuz, deși avea permisul suspendat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un microbuz, deşi avea permisul de conducere suspendat.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a fost tras pe dreapta, în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 17:30, de un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră din Stânca. Acesta se afla la volanul unui microbuz înmatriculat în Cehia.

Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că permisul de conducere eliberat pe numele bărbatului figurează ca expirat şi cu menţiunea „privare/anulare a dreptului de a conduce vehicule”.

„În cauză colegii noștrii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are dreptul de conducere suspendat”, a declarat comisar șef de poliție Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Meteorologii anunță o nouă schimbare a vremii în România!

astăzi, 15:34
90

Un nor de praf saharian traversează România. Timp de două zile, particulele de praf roșiatic se vor depune în vest, sud-vest si centru, mai ales când plouă.Specialiștii Admi...

Târg apicol cu producători din țară și de peste Prut, organizat la Cucorăni (foto, video)

astăzi, 13:00
225

În acest weekend, parcarea Popasului Cucorăni găzduiește cea de-a V-a ediție a unui Târg Apicol, organizat de un producător din Botoșani.Zeci de producători de miere din mai mul...

Materiale de la Guvern pentru sute de copii instituționalizați din Botoșani, ministrul Familiei prezent la Centrul Prietenia (foto, video)

Vineri, 1 Martie 2024
344

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a ajuns vineri după-amiază la Botoșani. Vizita ministrului este ocazionată de aducerea unor materiale disponibilizate ...