Bărbați cercetați pentru conducere fără permis

Bărbați cercetați pentru conducere fără permis

Doi bărbați, unul din comuna Dimăcheni și unul din localitatea Baranca, sunt cercetați de oamenii legii, după ce au condus fără permis, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.  

Potrivit unui comunicat de presă emis de către IPJ, un tânăr de 21 de ani, din Dimăcheni, aflat la volanul unei autoutilitare, a fost tras pe dreapta în cursul zilei de miercuri pe DJ 292, în comuna Corlăteni.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta circula cu o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, care era expirată din luna ianuarie 2022.

Celălalt șofer, în vârstă de 38 de ani, a fost oprit în Baranca, iar oamenii legii au constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Vernisaj al expoziției cultural-artistice „Alice Sfințesco - Cântecul Culorilor”, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani (fotogalerie)

astăzi, 13:26
112

Sâmbătă, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani a avut loc vernisajul expoziției cultural – artistice „Alice Sfințesco – Cântecul Culorilor...

Municipiul Dorohoi și încă șase localități rămân fără apă preț de câteva ore

astăzi, 13:19
465

Locuitorii municipiului Dorohoi rămân fără apă, astăzi, până la ora 20:00, din cauza debitului redus ce alimentează rezervoarele de la Dealul Mare. Alimentarea rezervoarele de la De...

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi încercat să violeze o femeie de 80 de ani

astăzi, 10:39
390

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Vor...