Bărbați cercetați pentru conducere fără permis

Bărbați cercetați pentru conducere fără permis

Doi bărbați, unul din comuna Dimăcheni și unul din localitatea Baranca, sunt cercetați de oamenii legii, după ce au condus fără permis, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.  

Potrivit unui comunicat de presă emis de către IPJ, un tânăr de 21 de ani, din Dimăcheni, aflat la volanul unei autoutilitare, a fost tras pe dreapta în cursul zilei de miercuri pe DJ 292, în comuna Corlăteni.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta circula cu o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, care era expirată din luna ianuarie 2022.

Celălalt șofer, în vârstă de 38 de ani, a fost oprit în Baranca, iar oamenii legii au constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Stagiu de traducere și de cercetare a operei eminesciene, dar și de rezidență pentru scriitori, la Memorialul Ipotești

astăzi, 14:21
6

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, instituţie al cărei principal obiectiv este cercetarea şi promovarea operei eminesciene, oferă, în anul 2023, un stag...

Elevi calificați la etapa națională a olimpiadelor de informatică

astăzi, 14:07
41

În urma participării la etapa județeană a Olimpiadei de informatică, patru elevi din Botoșani s-au calificat la etapa națională a acestei olimpiade.Astfel, vor reprezenta județul nos...

Amenzi de peste 50.000 de lei aplicate de polițiștii botoșăneni, în ultimele 24 de ore

astăzi, 13:55
15

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au intervenit la 47 de evenimente, dintre care 43 au fost semnalate prin apel 112.În urma intervențiilor și a activităților specifi...