Bărbat scos de către polițiști dintr-un cămin de canalizare, ajuns la Urgențe în hipotermie

Bărbat scos de către polițiști dintr-un cămin de canalizare, ajuns la Urgențe în hipotermie

Duminică după amiază, în jurul orei 18:00, polițiștii locali ai municipiului Botoșani au fost sesizați cu privire la o situație mai puțin obișnuită: un bărbat de 40 de ani a fost blocat într-un cămin de vizitare a rețelei de apă.

Ajunși pe Primăverii, nr. 3, polițiștii locali au ridicat capacul căminului de vizitare, aparținând Nova Apaserv Botoșani, și au constatat că persoana rămasă închisă sub capacul de canalizare este un om al străzii, care a încercat să se adăpostească de ploaie.

Bărbatul nu era lucid în gesturi și în declarații, motiv pentru care cadrele polițienești au solicitat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care l-a preluat și transportat pe cetățean către Unitatea de Primiri Urgențe.

Ulterior, medicii Spitalului Județean au stabilit că bărbatul se afla în șoc hipotermic la momentul sosirii în UPU.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
15

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...