Autoturism cu numere false, depistat în trafic de polițiștii de frontieră

Autoturism cu numere false, depistat în trafic de polițiștii de frontieră

Un bărbat, în vârstă de 25 de ani, este cercetat de polițiștii de frontieră, din Dorohoi, după ce a fost prins în trafic la volanul unui autoturism cu numere de înmatriculare false, informează reprezentanții Poliției de Frontieră din Botoșani.

Acesta a fost oprit pentru control în localitatea Dersca, iar ceea ce le-a atras atenția oamenilor legii este faptul că nu avea aplicată în partea din față plăcuța cu numărul de înmatriculare.

La controlul de frontieră, în partea din spate a autoturismului era aplicată o plăcuță cu un număr de înmatriculare, din județul Botoşani. În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii au constatat că plăcuța prezentă pe autoturism aparține, de fapt, unui alt autoturism, aceeași marcă, dar de culoare diferită.

„Bărbatul a declarat că a schimbat partea din spate a mașinii şi nu a observat că a rămas şi numărul de înmatriculare al piesei de schimb. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt S.T.P.F. Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
904

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...

La mulți ani! Asistenții medicali sărbătoriți la Botoșani printr-un simpozion! (foto, video)

Luni, 13 Mai 2024
516

Vineri, în sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia, a avut loc un simpozion organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali. Tema din acest an a fost „Cal...

Zilele Municipiului Botoșani la final: Foc de artificii impresionant, spectacol emoționant oferit de The Motans! (foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
1455

Ultima seară de spectacole de la Cornișa de Zilele municipiului Botoșani a reunit mii de botoșăneni în ciuda vremii friguroase de afară.Pe scenă a urcat după ora 21:00 artistul The M...