Autorul accidentului mortal din Cândești a fost reținut

Autorul accidentului mortal din Cândești a fost reținut

Autorul accidentului mortal petrecut în localitatea Cândești, din județul Botoșani, în urmă cu o săptămână, a fost reținut pentru 24 de ore, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

În urma verificărilor și activităților specifice efectuate, luni, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat vinovatul în persoana unui tânăr de 19 ani din satul și comuna Ipotești, din județul Suceava.

El este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ”ucidere din culpă” și ”părăsirea locului accidentului”, fapte comise în seara zilei de 14 octombrie a.c. S-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe drumul național DN29C pe raza localității Cândești, județul Botoșani, ar fi surprins și accidentat mortal un bărbat de 49 ani din aceeași localitate, care se deplasa în calitate de pieton pe marginea părții carosabile. În urma impactului, autorul faptei a părăsit locul accidentului.

„A fost identificat pe raza localității de domiciliu, fiind reținut de către polițiști și introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă”, a arătat Simona Pușcașu, din cadrul Compartimentului de Relații Publice al IPJ Botoșani.

Potrivit acesteia, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul și-a procurat elementele de caroseriei auto, pe care le-a ansamblat personal, aruncând părțile avariate ale caroseriei auto.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
19

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
63

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
55

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...