Autorul accidentului de dimineață a fugit de la locul faptei, era băut și fără permis

Autorul accidentului de dimineață a fugit de la locul faptei, era băut și fără permis

Duminică dimineață, în jurul orelor 04:00, în comuna Tudora a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism, soldat cu victime, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei, până la sosirea polițiștilor, informează Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Din verificări, a reieșit faptul că un tânăr, în vârstă de 36 de ani, din comuna Tudora, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Drumul Județean DJ 208 I, dinspre localitatea Joldești înspre centrul localității Tudora, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului, unul dintre pasageri a fost proiectat în afara autoturismului, iar conducătorul auto și cu un alt pasager, minor, au părăsit locul producerii accidentului, fiind identificați, în scurt timp, de către polițiști.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0, 42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a stabilit faptul că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a precizat Delia Nenișcu.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis, vătămare corporala din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Toți cei trei ocupanți ai autoturismului au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

astăzi, 16:20
253

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

astăzi, 15:17
206

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...

Șef nou (și) la Poliția de Frontieră din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 14:00
367

Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (S.T.P.F.) din Botoșani are o nouă conducere, după ce la finalul anului 2023 comisar șef de poliție Valeriu Mihai Harabulă s-a pensionat.Iniț...