Activități de informare prilejuite de minivacanța de Rusalii

Activități de informare prilejuite de minivacanța de Rusalii

Astăzi, polițiștii din cadrul Biroului Rutier și cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, pe raza municipiului Botoșani, activități  informativ-educative, în scopul prevenirii și conștientizării riscurilor, ca urmare a consumului de droguri, a precizat într-un comunicat de presă Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

În cadrul acestor activități au fost oferite recomandări populației, menite să promoveze un stil de viață sănătos și responsabil, prin care să se evite abaterile de la normele sociale.

„Au fost aduse în atenția cetățenilor riscurile consumului de droguri, respectiv faptul că substanțele psihoactive  reprezintă unul dintre cele mai mari pericole, întrucât consumul acestora creează dependență, iar această dependență produce consecințe dăunătoare pentru cel dependent şi pentru cei din jurul său”, a adăugat Nenișcu.

Totodată, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat o activitate de informare in 10 societăți comerciale, cu privire la riscurile tolerării consumului de droguri în baruri și restaurante, activitatea adresându-se administratorilor și angajaților.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
790

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1300

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
515

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...