Autoritățile italiene au stabilit cauza decesului în cazul botoșăneanului de 43 de ani, găsit mort în casă

Medicul legist a dispus efectuarea autopsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Autoritățile italiene au stabilit cauza decesului în cazul botoșăneanului de 43 de ani, găsit mort în casă

   Foto: rotalianul.com

George Marcel Ocu, un botoșănean în vârstă de 43 de ani, stabilit de ani buni pe insula Ischia, din Italia, a fost găsit mort în locuința sa. 

Corpul bărbatului, după ce a fost supus autopsiei, a fost restituit familiei pentru repatriere și înmormântare în România, la Sarafinești, în județul Botoșani.

Marcel (Marcello, cum îl numeau prietenii italieni) a fost găsit fără suflare în casă, pe data de 29 iunie. Alarma a fost dată de colegii care, îngrijorați că Marcel nu s-a prezentat la lucru, au mers acasă la el și au făcut descoperirea șocantă, , informează Rotalianul, citând Il Golfo24.

Deși era evident că decesul a survenit din cauze naturale, pe lângă serviciile sanitare de urgență de la 118 la fața locului s-au prezentat și carabinierii.

Rezultatele autopsiei au confirmat teoria inițială, și anume că decesul s-a produs brusc, din cauze naturale. Marcel, care lucra ca zidar, suferea de probleme cardiovasculare preexistente.

Anunțul trist al decesului a fost făcut de soția lui, Lidia, și de cei doi fii ai lor.  Pe pagina soției zeci de persoane, rude și prieteni, și-au exprimat regretul și au transmis condoleanțe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
757

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
72

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
297

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...