Autoritățile italiene au stabilit cauza decesului în cazul botoșăneanului de 43 de ani, găsit mort în casă

Medicul legist a dispus efectuarea autopsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Autoritățile italiene au stabilit cauza decesului în cazul botoșăneanului de 43 de ani, găsit mort în casă

   Foto: rotalianul.com

George Marcel Ocu, un botoșănean în vârstă de 43 de ani, stabilit de ani buni pe insula Ischia, din Italia, a fost găsit mort în locuința sa. 

Corpul bărbatului, după ce a fost supus autopsiei, a fost restituit familiei pentru repatriere și înmormântare în România, la Sarafinești, în județul Botoșani.

Marcel (Marcello, cum îl numeau prietenii italieni) a fost găsit fără suflare în casă, pe data de 29 iunie. Alarma a fost dată de colegii care, îngrijorați că Marcel nu s-a prezentat la lucru, au mers acasă la el și au făcut descoperirea șocantă, , informează Rotalianul, citând Il Golfo24.

Deși era evident că decesul a survenit din cauze naturale, pe lângă serviciile sanitare de urgență de la 118 la fața locului s-au prezentat și carabinierii.

Rezultatele autopsiei au confirmat teoria inițială, și anume că decesul s-a produs brusc, din cauze naturale. Marcel, care lucra ca zidar, suferea de probleme cardiovasculare preexistente.

Anunțul trist al decesului a fost făcut de soția lui, Lidia, și de cei doi fii ai lor.  Pe pagina soției zeci de persoane, rude și prieteni, și-au exprimat regretul și au transmis condoleanțe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean a dat de bucluc după ce i-a mințit pe polițiști!

astăzi, 19:24
198

Echipajele de poliție din Marginea și Gălănești, județul Suceava, au identificat și oprit regulamentar pentru control autoutilitara care se deplasa pe DN17A de pe raza comunei Marginea.Cond...

Intervenție de urgență a pompierilor într-un apartament: Au murit 6 pisici și 3 câini, salvatorii au salvat o pisică și șase porumbei!

astăzi, 17:45
325

O intervenție de urgență a pompierilor militari din cadrul Detașamentului Suceava s-a desfășurat, duminică în municipiul Suceava.Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava...

A plecat la cele veșnice o artistă din Botoșani. ”Ai creat frumusețe toată viața!”

astăzi, 16:16
2280

S-a stins din viață Veronica Mocanu. În urmă cu doar cinci zile își aniversaze ziua de naștere, la împlinirea celor 78 de ani. Tristul anunț a fost făcut de fiul artistei, car...