Ăsta da înotător! Un bărbat a traversat Prutul înot ca să ajungă la muncă în Franța!

Ăsta da înotător! Un bărbat a traversat Prutul înot ca să ajungă la muncă în Franța!

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Românești au prins un bărbat care a încercat să intre ilegal în România, după ce a traversat înot tot râul Prut.

În data de 22.08.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Românești - I.T.P.F. Iaşi, pe timpul executării atribuțiilor specifice în zona de responsabilitate, au depistat și reținut o persoană de sex masculin, cu hainele ude, care se deplasa dinspre frontieră spre localitatea Ștefănești.

Cel în cauză nu avea documente de identitate asupra sa, fapt pentru care a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Românești în vederea stabilirii identităţii.

În urma cercetărilor efectuate, lucrătorii noștri au stabilit că acesta este cetățean moldovean.

S.R., în vârstă de 37 de ani, a declarat că a încercat să intre ilegal în România, traversând înot râul Prut, cu intenţia de a ajunge în Franța, pentru a-şi căuta un loc de muncă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

În baza acordului de readmisie încheiat între România şi Republica Moldova, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
155

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
232

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
512

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...