Asociația „Happy” din Botoșani are nevoie de ajutor, pentru a putea sprijini mai mulți oameni nesocotiți de soartă

Asociația „Happy” din Botoșani are nevoie de ajutor, pentru a putea sprijini mai mulți oameni nesocotiți de soartă

La „Casa Nicolae” ajung, săptămânal, oameni sărmani, care trăiesc în condiții de neimaginat, fiind neglijați de soartă sau neavând măcar o rudă care să le întindă o mână de ajutor.

Un exemplu viu grăitor este al unei doamne, care a rămas singură pe lume, bolnavă și aproape paralizată de picioare. Deși este destul de tânără, boala a adus-o în situația în care îi este extrem de greu să se îngrijească. Salvarea ei a venit la „Casa Nicolae”, unde a primit un pat, o masă caldă, o vorbă bună, alinare și îngrijiri medicale.

În acest sens, pentru a putea găzdui și sprijini cât mai mulți oameni care se află în asemenea situații grele, reprezentanții Asociației „Happy” au lansat un apel de sprijin, pentru a putea finaliza lucrările la „Casa Nicolae”.

„Capacitatea casei este de 50 – 60 de persoane. Acum se lucrează încă la etajele 1 și 2. Avem nevoie de fonduri pentru a termina cele două etaje cât mai repede, deoarece cerința este mare și am fost nevoiți să cazăm oameni și la etajul 1, unde camerele nu sunt amenajate, nu avem paturi, iar toaleta nu este complet funcțională”, au declarat reprezentanții Asociației.

Este nevoie mare de sprijin financiar sau cu materiale de construcții, paturi, mese și scaune.

Cei care doresc să contribuie la finalizarea lucrărilor pot dona în conturile deschise de către Asociație. În continuare se poate asigura masă caldă pentru bătrânii și tinerii sărmani din județ.

Transfer Bancar Beneficiar ASOCIATIA H.A.P.P.Y.

- Cont RON: RO 71 RNCB 0041 1470 3703 0001

- Cont Euro: RO 44 RNCB 0041 1470 3703 0002

Revolut:

0756314281

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1184

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
641

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
915

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...