Apelul lui Vlad Plăcintă pentru salvarea unui tânăr care are nevoie urgentă de ajutor: ”Putem fi eroi care salvează vieți!”

Un tânăr care are în față o intervenție chirurgicală extrem de urgentă, ce ar putea avea loc miercuri, dacă reușim să strângem fondurile necesare, 21.000 de euro, a transmis Vlad Plăcintă, președintele Asociației ”Salvează o inimă”.

Marian Teodorescu, un tânăr în plină floare a vieții, se luptă cu un diagnostic crunt de cancer.

Realitatea dură este că, în aceste momente cruciale, Marian are nevoie de mai mult decât like-uri și distribuiri.

”Înțelegem că emoția ne încearcă pe toți și că este dificil să asistăm la suferința semenilor noștri. Dar acum, mai mult ca niciodată, este momentul să arătăm că nu suntem doar spectatori în această poveste, ci putem fi eroi care salvează vieți. Vă implorăm, din adâncul sufletelor noastre, să nu lăsați indiferența să ne domine. Chiar și cei 2 euro pe care îi considerăm uneori nesemnificativi pot reprezenta pentru Marian diferența între viață și moarte. În fiecare dintre noi zace puterea de a face bine, de a întinde o mână de ajutor, de a oferi speranță. Hai să nu fim "prea puțini care ajutăm", ci să formăm o mare de oameni uniți în dragoste și compasiune, care dau șansa la viață și vindecare. Împreună putem să construim miracole din mici gesturi de bunătate, să împletim compasiunea cu acțiunea și să creăm o lume în care nimeni nu trebuie să lupte singur”, spune Vlad Plăcintă.

Povestea lui Marian: Un luptător în fața celui mai mare adversar

Marian, un tânărde 34 de ani, a cunoscut valoarea muncii și sacrificiului încă de tânăr. La vârsta de 18 ani, imediat după terminarea studiilor liceale, Marian s-a angajat în domeniul construcțiilor, muncind din greu atât în România cât și în străinătate, în Germania și Suedia. A reușit, din munca sa asiduă, să ridice fundația unui cămin, ajungând până la etapa în care a pus acoperișul casei.

Însă, în iarna trecută, visul lui Marian de a construi un viitor sigur s-a întrerupt brusc, confruntându-se cu dureri în piept și o tuse persistentă. După investigații medicale, a primit un diagnostic care i-a înghețat sufletul: carcinom timic.

Aflând de existența unui medic specializat la Spitalul Memorial, Marian și-a pus toată speranța în mâinile acestuia, fiind programat pentru o operație vitală în data de 20 septembrie. Operația și tratamentul ulterior au un cost substanțial de 21000 de euro, o sumă pe care Marian și familia lui încearcă să o strângă prin apelul la generozitatea și empatia oamenilor cu suflet mare.

În mijlocul acestei lupte, Marian își găsește puterea de a împărtăși un mesaj:

"Dragii mei,

Sunt Marian, un om care a construit multe, dar acum am nevoie de ajutor pentru a construi speranța pentru un viitor. Fiecare zi este o luptă, iar timpul pare că se împuținează. Vă rog, din suflet, să mă ajutați să strângem fondurile necesare pentru tratament. Fiecare euro contează, fiecare gest de solidaritate îmi aduce speranța la viață. Vă mulțumesc pentru generozitate și pentru timpul acordat.”

 

Pentru a dona, puteți folosi următoarele detalii:

Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele MARIAN TEODORESCU

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...