Apel umanitar. Un tată erou diagnosticat cu o boală necruțătoare are nevoie de ajutorul semenilor (fotogalerie)

Apel umanitar. Un tată erou diagnosticat cu o boală necruțătoare are nevoie de ajutorul semenilor (fotogalerie)

În unele momente ale vieții și eroii au nevoie de ajutor. De această dată este vorba despre Iulian Mandraburca, un tată devotat, iubitor și apreciat, care a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare și are nevoie de sprijinul populației.

Iulian Mandraburca a fost diagnosticat cu cancer colorectal cu metastaze pe ficat și plămâni. După șase luni de tratament la o unitate sanitară din Iași, fără rezultatele la care s-ar fi așteptat, familia a reușit să îl transfere în Turcia, pentru a beneficia de un tratament inovator, recomandat în urma analizelor genetice.

Din păcate, costul acestui tratament se ridică la 6.000 de euro pe săptămână, pentru o perioadă nedeterminată. Pentru această familie suma este uriașă și nu și-o permit.

Iulian este un tată devotat pentru copiii săi, Alexandra și Alin. A muncit din greu pentru a-și susține familia și a fi un exemplu de urmat pentru cei doi copii. Acum, în ciuda tuturor eforturilor sale, Iulian se luptă cu o boală necruțătoare care îi pune viața în pericol.

„Ne dorim să ajutăm familia să obțină sprijin financiar pentru ca Iulian și familia sa să își permită costurile tratamentului, deși până acum aceasta a făcut și face tot ce le-a stat în putință. Orice sumă de bani, indiferent cât de mică, ar fi de mare ajutor. Cu ajutorul dvs., putem să ne unim forțele și să-i dăm lui Iulian o șansă în plus la viață! Vă rugăm să donați cât puteți, iar dacă nu puteți dona, vă rugăm să distribuiți acest apel umanitar către prietenii și familia dvs. pentru a ne ajuta să strângem fondurile necesare”, a declarat Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic”.

Totodată, pe lângă conturile familiei, pentru cei ce vor sa doneze pentru Iulian prin firmă, se pot face toate demersurile legale cu contract de sponsorizare.

Titular cont: Mandraburca Alexandra Georgiana

Cont RON: RO91 RNCB 0857 1613 9127 0001

Cont EUR: RO25 RNCB 0545 1613 9127 0008

Cod BIC: RNCBROBU

Pentru mai multe detalii puteți lua legătura cu fata domnului Iulian : +40743575635.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Consultații și ecografii gratuite pentru botoșăneni. Vezi când și unde vor avea loc

Vineri, 2 Iunie 2023
1647

Botoșănenii care nu își permit o consultație la un medic specialist pot beneficia de o ecografie sau o consultație gratuită, efectuată de medici veniți din Târgu Mureș, Iași și ...

Adolescent prins de jandarmi cu un cuțit asupra sa la spectacolul de Ziua Copilului din Dorohoi

Vineri, 2 Iunie 2023
358

Joi seară, jandarmii care au asigurat ordinea și siguranța publică la manifestările cultural-artistice organizate în municipiul Dorohoi, cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a C...

Zeci de mașini trase pe dreapta în doar câteva ore. Doi șoferi au fost prinși beți la volan

Vineri, 2 Iunie 2023
234

La data de 1 iunie 2023, în intervalul orar 07:00 - 09:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea, împreună cu cei ai Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru preven...