Apel umanitar. Un tată erou diagnosticat cu o boală necruțătoare are nevoie de ajutorul semenilor (fotogalerie)

Apel umanitar. Un tată erou diagnosticat cu o boală necruțătoare are nevoie de ajutorul semenilor (fotogalerie)

În unele momente ale vieții și eroii au nevoie de ajutor. De această dată este vorba despre Iulian Mandraburca, un tată devotat, iubitor și apreciat, care a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare și are nevoie de sprijinul populației.

Iulian Mandraburca a fost diagnosticat cu cancer colorectal cu metastaze pe ficat și plămâni. După șase luni de tratament la o unitate sanitară din Iași, fără rezultatele la care s-ar fi așteptat, familia a reușit să îl transfere în Turcia, pentru a beneficia de un tratament inovator, recomandat în urma analizelor genetice.

Din păcate, costul acestui tratament se ridică la 6.000 de euro pe săptămână, pentru o perioadă nedeterminată. Pentru această familie suma este uriașă și nu și-o permit.

Iulian este un tată devotat pentru copiii săi, Alexandra și Alin. A muncit din greu pentru a-și susține familia și a fi un exemplu de urmat pentru cei doi copii. Acum, în ciuda tuturor eforturilor sale, Iulian se luptă cu o boală necruțătoare care îi pune viața în pericol.

„Ne dorim să ajutăm familia să obțină sprijin financiar pentru ca Iulian și familia sa să își permită costurile tratamentului, deși până acum aceasta a făcut și face tot ce le-a stat în putință. Orice sumă de bani, indiferent cât de mică, ar fi de mare ajutor. Cu ajutorul dvs., putem să ne unim forțele și să-i dăm lui Iulian o șansă în plus la viață! Vă rugăm să donați cât puteți, iar dacă nu puteți dona, vă rugăm să distribuiți acest apel umanitar către prietenii și familia dvs. pentru a ne ajuta să strângem fondurile necesare”, a declarat Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic”.

Totodată, pe lângă conturile familiei, pentru cei ce vor sa doneze pentru Iulian prin firmă, se pot face toate demersurile legale cu contract de sponsorizare.

Titular cont: Mandraburca Alexandra Georgiana

Cont RON: RO91 RNCB 0857 1613 9127 0001

Cont EUR: RO25 RNCB 0545 1613 9127 0008

Cod BIC: RNCBROBU

Pentru mai multe detalii puteți lua legătura cu fata domnului Iulian : +40743575635.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

astăzi, 17:18
198

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

astăzi, 15:27
216

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
414

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...