Apel umanitar! O fetiță de doar doi ani are mare nevoie de sânge

Apelul a fost făcut pe site-urile de socializare de către părinții copilei. 

Apel umanitar! O fetiță de doar doi ani are mare nevoie de sânge

O fetiță de doar doi ani și trei luni are mare nevoie de sânge. Copila este internată la Spitalul Clinic Județean de Urgențe pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași.

Apelul a fost făcut pe site-urile de socializare chiar de părinții micuței.

Copila are nevoie de A2 pozitiv, însă poate dona orice persoană indiferent de grupa sanguină. Trebuie doar să specifice numele Dănilă Ariana Maria și unde este internată.

Fetița noastră, în vârstă de 2 ani și 3 luni, are nevoie urgentă de sânge. Cine este binevoitor și dorește să o ajute o poate face la Centrul de Transfuzie Sanguină din Botoșani sau la Centrul de Transfuzie din Iași. Vă mulțumim!”, au transmis părinții fetiței.

La Iași centrul se află pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 21 și se poate dona de luni până vineri, între orele 07:30 – 13:30.

La Botoșani centrul este deschis donatorilor de luni până vineri, între orele 07:30 – 14:30.

Tatăl Arianei s-a oferit să asigure transportul către centrul din Botoșani sau Iași celor care doresc să doneze.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mircea Oprea: Cauze nobile servite prost

Marţi, 27 Februarie 2024
49

Proiectul ”Eminescu - o cultură, o rută”, împărțit cu orașul Bălți, ar fi avut menirea dezvoltării ”structurii turistice cu un nou traseu turistic cultural transfrontal...

Autoritățile locale din Coșula, evaluate în privința modului de gestionare a unei situații de urgență

Marţi, 27 Februarie 2024
65

Un nou exercițiu de verificare a modului de gestionare a unei situații de urgență de către autoritățile locale, până la sosirea pompierilor militari, s-a desfășurat, astăzi, la Coșul...

Botoșaniul are mai mulți șomeri decât luna trecută: aproape 1000 de botoșăneni de peste 55 de ani nu au un loc de muncă!

Marţi, 27 Februarie 2024
66

 La sfârșitul lunii ianuarie 2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani erau înregistrați 3.792 șomeri( din care 1.799 femei), r...