Apel pentru repatrierea unui tânăr din Botoșani, mort într-un accident de motocicletă, în Franța

Apel pentru repatrierea unui tânăr din Botoșani, mort într-un accident de motocicletă, în Franța

Un grav accident rutier petrecut în Franța a răpit viața unui botoșănean, din comuna Santa Mare, în vârstă de numai 20 de ani.

Cu un viitor frumos înainte, Ionuț Sindilaru locuia și muncea la Paris dar un cumplit accident de motocicletă avea să-i spulbere toate planurile.

Pe rețelele de socializare apropiații tânărului au lansat numeroase apeluri, pentru a ajuta familia îndoliată să aducă trupul neînsuflețit acasă.

 Costurile repatrierii se ridică la aproximativ 10.000 de euro, bani insuficienți pentru posibilitățile financiare ale familiei lui Ionuț.

„Ionut este un tânăr de aproximativ 20 de ani care lucra în Franța, care avea un viitor frumos în față, doar ca Dumnezeu se pare ca are nevoie de sufletul lui și l-a luat alături de el.

Acum, vă rog pe toți cei cu suflet frumos, poate putem și noi contribui la repatrierea lui Ionuț cu cât putem fiecare. Repatrierea lui ajunge aproximativ 10.000 euro. Haideți, vă rog frumos, să fim alături de familia lui aflată în suferință”, este unul dintre mesajele transmise pe rețelele de socializare.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Când va avea loc Maratonul Nordului 2021

Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
107

Maratonul Nordului a fost printre puținele competiții care au reușit în 2020 să-și urmeze programul stabilit.În anul 2021 organizatorii pregătesc o nouă ediție Maratonul Nordului, cu cel...

Disperarea unui tată din Botoșani: „Fiul meu are nevoie de ajutorul nostru pentru a câștiga lupta cu o boală grea”

Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
756

Mario Țucă este un băiat în vârstă de 16 ani din orașul Bucecea, județul  Botoșani, cu care soarta a fost prea crudă, iar astăzi adolescentul se luptă cu scolioza, o boală întâlnită f...

Bărbatul căutat de familie a fost identificat de polițiștii botoșăneni

Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
991

Bărbatul de 51 de ani, din municipiul Botoșani, dispărut de la domiciliu în după amiaza zilei de vineri, a fost identificat, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).Potrivi...