Apel pentru repatrierea unui tânăr din Botoșani, mort într-un accident de motocicletă, în Franța

Apel pentru repatrierea unui tânăr din Botoșani, mort într-un accident de motocicletă, în Franța

Un grav accident rutier petrecut în Franța a răpit viața unui botoșănean, din comuna Santa Mare, în vârstă de numai 20 de ani.

Cu un viitor frumos înainte, Ionuț Sindilaru locuia și muncea la Paris dar un cumplit accident de motocicletă avea să-i spulbere toate planurile.

Pe rețelele de socializare apropiații tânărului au lansat numeroase apeluri, pentru a ajuta familia îndoliată să aducă trupul neînsuflețit acasă.

 Costurile repatrierii se ridică la aproximativ 10.000 de euro, bani insuficienți pentru posibilitățile financiare ale familiei lui Ionuț.

„Ionut este un tânăr de aproximativ 20 de ani care lucra în Franța, care avea un viitor frumos în față, doar ca Dumnezeu se pare ca are nevoie de sufletul lui și l-a luat alături de el.

Acum, vă rog pe toți cei cu suflet frumos, poate putem și noi contribui la repatrierea lui Ionuț cu cât putem fiecare. Repatrierea lui ajunge aproximativ 10.000 euro. Haideți, vă rog frumos, să fim alături de familia lui aflată în suferință”, este unul dintre mesajele transmise pe rețelele de socializare.


 

 

 

Spune-ne opinia ta