Ansamblu rutier cu număr fals condus pe drum public

Ansamblu rutier cu număr fals condus pe drum public

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu dublă cetăţenie, română-moldoveană, care a încălcat prevederile legale prevăzute la regimul circulației rutiere.

Bărbatul de 54 de ani a fost oprit, duminică, în jurul orei 13:20, pe DN 24 C, fiind la volanul unui ansamblu rutier format dintr-un autoturism şi o platformă.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul este radiat din circulaţie din 08.08.2022 de către autorităţile din Germania, iar plăcuţele de înmatriculare aparţin unui alt autovehicul.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  punerea în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai neînmatriculat sau neînregistrat şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”, a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul S.T.P.F. Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
800

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
7092

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1295

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...