Anchetă în cazul dublei crime din Sicilia: Ce au primit polițiștii de la mama tânărului botoșănean!

Cercetările în cazul celor două prietene românce ucise în Sicilia sunt în plină desfășurare. Carabinierii și procurorii au căutat noi probe care să probeze acuzațiile de dublă crimă și profanare de cadavre aduse românului de 24 de ani din Botoșani.

Anchetă în cazul dublei crime din Sicilia: Ce au primit polițiștii de la mama tânărului botoșănean!

Conform Știrile ProTV, care citează jurnaliști italieni, cea care a avut o contribuție semnificativă în aflarea adevărului este nimeni alta decât mama suspectului.

Îngrozită de faptele fiului său, aceasta le-a dat oamenilor legii haine pătate cu sânge, dar și încălțăminte care se potrivea cu urmele lăsate în locuința Deliei Zărnescu.

De asemenea, un mare sprijinit l-a oferit anchetatorilor un român, care a petrecut în noaptea de joi spre vineri, alături de suspectul de crimă și una dintre victime. Acesta a fost martor cheie și le-ar fi spus anchetatorilor că Nedelcov i-ar fi făcut avansuri femeii, iar aceasta l-a refuzat.

Totodată, mama suspectului principal în cazul uciderii celor 2 prietene românce în Sicilia și-ar fi oferit ajutorul și pentru înmormântarea victimelor.

Gabriele Terranova, jurnalist Grandangolo Agrigento, a explicat: „Din câte știm, mama lui s-a întâlnit cu fiica Mariei Rus, Marcella, s-au îmbrățișat și mama lui Edgar și-a cerut scuze și s-a arătat disponibilă să contribuie la cheltuielile înmormântărilor Mariei Rus și Deliei Zărnescu”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
296

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
127

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
131

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...