Alexia, fata cu brațele replantate, a vorbit despre recuperare. „Mama a fost, practic, mâinile mele în această perioadă”

Tânăra a făcut progrese mari, dând dovadă de o putere ieșită din comun în procesul de recuperare, la aproape șapte luni de la operația de replantare a brațelor.

Alexia, fata cu brațele replantate, a vorbit despre recuperare. „Mama a fost, practic, mâinile mele în această perioadă”

Alexia, adolescenta de 15 ani din Botoșani, căreia i-au fost replantate brațele în urma unui accident rutier, a fost invitată în emisiunea „La Măruță”.

În cadrul acestei emisiuni ea a vorbit despre perioada de recuperare, dar și despre pasiunea ei pentru muzică.

Alexia Tudose a venit însoțită de fratele ei, Eric, și de părinți. Tânăra a făcut progrese mari, dând dovadă de o putere ieșită din comun în procesul de recuperare, la aproape șapte luni de la operația de replantare a brațelor.

Încep să fac lucruri singură, să mănânc singură, după șapte luni. Aș mai avea o intervenție, dar mai încolo, doar de scos niște tije. Până acum am făcut 11 operații”, a povestit ea în cadrul emisiunii.

Dincolo de toate, Alexia a povestit că nu este ușor și are momente când are căderi, ca orice om, însă imediat găsește puterea să se ridice.

„Nu este foarte ușor, mai am și eu căderi ca orice om, dar am trecut peste. Simțeam nevoia să mă descarc și după eram fresh. Pentru mine mama a fost cel mai mare sprijin. Mama a fost practic mâinil mele, adică tot”, a spus adolescenta.

Alexia are succes în muzică. A compus o piesă, care e solicitată să fie coloana sonoră a unui film pe Netflix. În total, ea a compus peste 10 piese și își dorește să lanseze un album.

În platoul La Măruță, ea a cântat melodia „Gândul”. Tânăra trece în clasa a X-a.

Adolescenta Alexia Tudose a fost operată la Spitalul Sfânta Maria din Iaşi, de o echipă de medici coordonată de Sidonia Susanu, şefa secţiei de Chirurgie Plastică şi Reparatorie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
85

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
150

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
797

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...