Ajutor nesperat pentru Mărioara, tânăra mamă diagnosticată cu o boală rară la ficat

Ajutor nesperat pentru Mărioara, tânăra mamă diagnosticată cu o boală rară la ficat

Mărioara Boghian, tânăra mamă diagnosticată cu o boală rară, o formă de cancer la ficat, a primit vești nu prea bune din partea cadrelor medicale.

Dosarul medical al acesteia a fost trimis în Turcia, unde a fost analizat de un medic oncolog de la Spitalul Acibadem Atakent din Istanbul, însă trebuie și Mărioara să ajungă acolo pentru investigațiile necesare.

Zilele trecute, tânăra mamă a fost la Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani, pentru a i se citi rezultatul CT și RMN, acolo unde a fost și depistată cu lichid la plămânul stâng. Ulterior, Mărioara se va interna la Spitalul de Oncologie IRO din Iași.

Pentru a ajunge în Istanbul, Mărioara are nevoie de 30.000 de euro, o sumă enormă pentru familie.

Timpul este extrem de prețios, deoarece starea ei se degradează pe zi ce trece și nu va mai fi în stare să suporte transportul.

Toți cei care vor să o ajute pe Mărioara să fie, în continuare, alături de fetița și familia ei, pot dona în contul deschis de către Asociația „Salvează o Inimă”.

Denumire entitate:  Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
698

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1104

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
633

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...