Agresorul care a înjunghiat un adolescent, este un copil de 14 ani

Agresorul care a înjunghiat un adolescent, este un copil de 14 ani

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) a anunțat, luni dimineață, că cel care a înjunghiat un adolescent de 16 de ani, duminică seară, a fost identificat. Autorul este un copil de 14 ani, din municipiul Botoșani.

Fapta s-a petrecut pe Pietonalul Unirii. Victima a reușit să ajungă acasă, pe Aleea Viilor, iar tatăl său a încercat să oprească hemoragia și a solicitat o ambulanță.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști a fost identificat autorul faptei, în persoana unui minor de 14 ani, din municipiul Botoșani. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca în funcție de rezultatul acestora și de concluziile medico-legale sa fie dispuse măsuri în consecință”, a transmis Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Adolescentul rănit este spitalizat la Secția de Pediatrie, în stare stabilă. Potrivit anchetatorilor, el intervenise într-o altercație izbucnită între doi copii, pe care nu îi cunoștea, moment în care cel de 14 ani l-a lovit cu un obiect ascuțit.

 

Spune-ne opinia ta