Adolescent din plasament dispărut înainte de a fi internat în spital

Adolescent din plasament dispărut înainte de a fi internat în spital

Un adolescent în vârstă de 15 ani, găzduit într-un complex de apartamente de plasament din Dorohoi, a fost dat în urmărire, luni, după ce a părăsit unitatea spitalicească în care avea să fie internat, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), agentul principal Delia Nenișcu.

Potrivit acesteia, Fernando Roman era însoțit de către un asistent maternal, însă a reușit să se sustragă atenției acestuia și să plece.

Semnalmentele tânărului sunt următoarele: înălțime de circa 1,64 metri, masă de aproximativ 59 de kilograme, păr brunet, ochi căprui, ten măsliniu.

La momentul dispariției, el purta o geacă lungă cu glugă, de culoare kaki, pantaloni tip blue-jeans ce prezintă rupturi ale materialului în mai multe locuri, încălțăminte sport de culoare neagră.

„Cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a precizat Delia Nenișcu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Tânăr rănit într-un accident cu motocicleta

Duminică, 30 Mai 2021
2650

Un tânăr a ajuns la spital, duminică după-amiază, în urma unui accident cu motocicleta, petrecut pe Drumul European 58, în localitatea Brehuiești.Potrivit echipajului de pol...

Patru persoane, dintre care doi copii, rănite în urma ciocnirii a două mașini

Duminică, 30 Mai 2021
1886

Un grav accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, pe Drumul Național 29, în localitatea Vlădeni. Patru persoane au fost rănite în urma ciocnirii a două autoturisme, a declar...

Botoșănean anchetat pentru amenințări aduse fostei iubite

Duminică, 30 Mai 2021
621

Un bărbat de 51 ani, din comuna Tudora, județul Botoșani, este cercetat penal pentru amenințări aduse fostei concubine, o femeie din orașul Dolhasca, pe care a tot contactat-o telefonic vreme de...