A abandonat mașina și 30.000 de țigarete de contrabandă, apoi a fugit în lanul cu porumb

A abandonat mașina și 30.000 de țigarete de contrabandă, apoi a fugit în lanul cu porumb

Sâmbătă, 24 octombrie a.c., polițiștii de frontieră au făcut o captură record după ce au descoperit o mașină plină cu țigări de contrabandă, după ce au oprit un autoturism Volkswagen Passat, înmatriculat în România, care se deplasa dinspre localitatea Păltiniș către municipiul Darabani.

„La vederea echipajului poliției de frontieră care urma să intercepteze autovehiculul, șoferul a accelerat și apoi a abandonat mașina, fugind într-o cultură de porumb din apropiere”, a transmit comisarul Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial de Poliție de Frontieră din Botoșani.

În imediata apropiere a mijlocului de transport, oamenii legii au descoperit, ambalate în mai multe colete, 30.000 de țigarete cu timbru de acciză R. Moldova.

„Totodată, polițiștii de frontieră l-au depistat, ascuns în culturile agricole din zonă, pe proprietarul autoturismului, un cetățean român, în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza județului Botoșani”, a mai precizat Răcnea.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pe numele bărbatului pentru infracțiunile de contrabandă, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

„Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii tuturor bunurilor accizabile descoperite, în valoare totală de 21.000 de lei, precum și indisponibilizarea autovehiculului, în valoare de 5.000 de lei, la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani”, a mai declarat oficialul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
250

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
148

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
226

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...