Zeci de mii de lei imputați, la Botoșani, pentru servicii de îngrijire la domiciliu! Ce nereguli s-au descoperit!

Zeci de mii de lei imputați, la Botoșani, pentru servicii de îngrijire la domiciliu! Ce nereguli s-au descoperit!

Reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Botoșani au verificat activitatea celor două firme din Botoșani care au ca obiect asigurarea îngrijirilor la domiciliu, servicii pentru care primesc bani de la Casă în baza contractului încheiat.

A fost verificată perioada 2014-2017, iar la finalul controlului a fost imputată o sumă destul de mare, respectiv 81.000 de lei.

Una dintre firme nu a mai depus documentația pentru prelungirea contractului cu CJAS.

"Ca urmare a controalelor efectuate la furnizorii de îngrijiri la domiciliu, am imputat sume în valoare de 54.000 de lei la una dintre firme și 27.000 de lei la a doua societate, pentru perioada 2014-2017,  în special pentru servicii efectuate în afara programului de lucru, cu personal care lucra în altă parte în timpul acelui program. Au fost situații de felul acesta și am imputat sumele pentru servicii constatate că au fost efectuate altfel decât în condițiile contractului încheiat cu Casa. Una dintre firme nu a depus documentele necesare pentru continuitatea relațiilor contractuale în 2018", a declarat Carmen Nicolau, directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Botoșani. 

 

 

Spune-ne opinia ta