Un botoșănean a trecut la câțiva centimetri de o moarte cumplită după ce a căzut cu gâtul într-un gărduț stradal

Un botoșănean a trecut la câțiva centimetri de o moarte cumplită după ce a căzut cu gâtul într-un gărduț stradal

Un bărbat din Botoşani a ajuns la spital după ce a căzut cu gâtul într-un gărduleţ stradal, care are ţepuşe. Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, într-un cartier de pe strada Primăverii.

Bărbatul se îndrepta spre casă, iar în apropierea blocului în care locuieşte, se află un spaţiu verde împrejmuit cu gard de sârmă, montat de reprezentanţii primăriei.

La un moment dat, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut peste gardul înalt de aproximativ 60 de centimetri, iar una dintre ţepuşele de la extremitatea superioară a acestuia, i-a intrat în gât, în lateral.

Speriat şi plin de sânge, bărbatul a sunat la 112 şi a cerut ajutorul cadrelor medicale, o ambulanţă sosind şi transportându-l la spital.

Potrivit medicilor, bărbatul a trecut la câţiva centimetri de o moarte cumplită, bucata de gard care i s-a înfipt în gât putând ajunge la o arteră.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi: Universitatea Craiova - FC Botoşani, ora 14.30

astăzi, 10:53
68

FC Botoșani o întâlnește astăzi în deplasare, de la ora 14:30, pe Universitatea Craiova, în speranța unei revanșe pentru înfrângerea din Cupă.Obțin&acir...

Grav accident cu cinci răniți la Salcea, în Suceava. Printre ei sunt și botoșăneni

Vineri, 5 Martie 2021
5243

Un grav accident rutier s-a produs, vineri seară, în orașul Salcea județul Suceava, soldat cu rănirea a trei persoane, între care doi copii, după impactul puternic dintre două autotu...

FC Botoșani, favorita numărul 4 la câștigarea campionatului. Vezi ce șanse are Keyta sa ajungă golgheter

Vineri, 5 Martie 2021
424

FC Botoșani se gândește la al doilea play-off consecutiv. Datorită formei bune din ultima perioadă, FC Botoșani a devenit chiar o formație cotata cu o șansă bună la câștigarea ca...