Un botoșănean a murit după ce s-a tratat singur de Covid-19 și s-a intoxicat cu Paracetamol

Un botoșănean a murit după ce s-a tratat singur de Covid-19 și s-a intoxicat cu Paracetamol

Un bărbat de 70 de ani infectat cu noul coronavirus a murit, la finalul săptămânii trecute, după ce s-a intoxicat acasă cu Paracetamol.

Bărbatul și-a afectat foarte grav ficatul, depășind cu mult limita de pastile pe care le poate suporta organismul într-un interval de 24 de ore.

O ambulanță l-a preluat pe acesta de la domiciliu și l-a transportat la Urgențe în stare critică din cauza intoxicației. Potrivit medicilor, acesta a luat timp de mai multe zile cate 12 pastile de paracetamol pe zi, pe când maximul admis este de opt.

Internat pe reanimare, starea acestuia a continuat să se agraveze, iar după aproape 24 de ore a suferit o insuficiență de organe, intrând în stop cardio respirator.

Medicii nu au mai putut să îi repornească inima, fiind declarat decesul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
16

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
32

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...