Marele artist Alexandru Arşinel a fost internat în spital cu Covid-19

Marele artist Alexandru Arşinel a fost internat în spital cu Covid-19

Marele artist Alexandru Arşinel, care este și directorul adjunct al Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” din Bucureşti, şi soţia sa, au fost diagnosticaţi cu COVID-19 şi au fost deja internaţi în spital.

Actorul Alexandru Arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, Marilena, sunt internaţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş” din Bucureşti.

”Da, este adevărat! Nu ne simţim bine, în general, mai ales că am făcut şi vaccinul.  Asta este!  Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii!

Dumneavostră şi vreo trei vreţi să fiu bine, dar sunt mulţi care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în ţara asta! Şi soţia mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arşinel, pentru Fanatik.ro.

Atât Alexandru Arşinel cât și soția sa erau deja vaccinați. Alexandru Arşinel a primit prima doză a serului Pfizer, iar pe 10 februarie a avut programat rapelul. Şi soţia sa, cu care este împreună din 1968, a fost vaccinata, iar actorul speră ca forma bolii pe care sunt nevoiți să o suporte să fie una uşoară.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

Prețul la lemnele de foc ar putea să scadă de la 1 noiembrie 2021 cu aproape 15 %

astăzi, 12:58
568

Prețul la lemne de foc ar putea să scadă de la 1 noiembrie 2021 cu 15 %, după ce în Senat a ajuns o propunere de reducerea a TVA pentru lemnele de foc de la 19% la 5%.Anunțul a fost fă...

Vaccinarea cu doza 3 în România ar putea începe chiar de săptămâna viitoare

astăzi, 11:26
290

Şeful Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV) împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, a anunțat că autorităţile iau în considerare administr...

Iar ne duc cu zăhărelul: Avem un nou termen pentru execuția Autostrăzii Unirii - A8, care leagă Moldova de Transilvania

astăzi, 09:32
321

Camera Deputaţilor a decis, marţi, ca termenul pentru finalizarea A8 Autostrada Unirii să fie 31 decembrie 2030, cu patru ani mai târziu faţă de termenul inițial de 31 decembrie 2026....