Marele artist Alexandru Arşinel a fost internat în spital cu Covid-19

Marele artist Alexandru Arşinel a fost internat în spital cu Covid-19

Marele artist Alexandru Arşinel, care este și directorul adjunct al Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” din Bucureşti, şi soţia sa, au fost diagnosticaţi cu COVID-19 şi au fost deja internaţi în spital.

Actorul Alexandru Arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, Marilena, sunt internaţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş” din Bucureşti.

”Da, este adevărat! Nu ne simţim bine, în general, mai ales că am făcut şi vaccinul.  Asta este!  Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii!

Dumneavostră şi vreo trei vreţi să fiu bine, dar sunt mulţi care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în ţara asta! Şi soţia mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arşinel, pentru Fanatik.ro.

Atât Alexandru Arşinel cât și soția sa erau deja vaccinați. Alexandru Arşinel a primit prima doză a serului Pfizer, iar pe 10 februarie a avut programat rapelul. Şi soţia sa, cu care este împreună din 1968, a fost vaccinata, iar actorul speră ca forma bolii pe care sunt nevoiți să o suporte să fie una uşoară.

 

Spune-ne opinia ta