Marele artist Alexandru Arşinel a fost internat în spital cu Covid-19

Marele artist Alexandru Arşinel a fost internat în spital cu Covid-19

Marele artist Alexandru Arşinel, care este și directorul adjunct al Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” din Bucureşti, şi soţia sa, au fost diagnosticaţi cu COVID-19 şi au fost deja internaţi în spital.

Actorul Alexandru Arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, Marilena, sunt internaţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş” din Bucureşti.

”Da, este adevărat! Nu ne simţim bine, în general, mai ales că am făcut şi vaccinul.  Asta este!  Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii!

Dumneavostră şi vreo trei vreţi să fiu bine, dar sunt mulţi care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în ţara asta! Şi soţia mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arşinel, pentru Fanatik.ro.

Atât Alexandru Arşinel cât și soția sa erau deja vaccinați. Alexandru Arşinel a primit prima doză a serului Pfizer, iar pe 10 februarie a avut programat rapelul. Şi soţia sa, cu care este împreună din 1968, a fost vaccinata, iar actorul speră ca forma bolii pe care sunt nevoiți să o suporte să fie una uşoară.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

După 18 minute, Christian Eriksen a fost „stabilizat”

astăzi, 20:45
59

Christian Eriksen a fost „stabilizat” în spital după ce s-a prăbușit pe teren, a confirmat UEFA.Mijlocașul danez s-a prăbușit cu puțin înainte de pauză în mec...

Cod GALBEN de ploi însemnate pentru această noapte la Botoșani

astăzi, 20:30
143

O nouă avertizare meteorologică a fost emisă de ANM pentru această noapte la Botoșani.Codul GALBEN a fost emis pentru intervalul 13 iunie, ora 02:00 – 13 iunie, ora 10:00, iar fenomene...

Imagini de coșmar la EURO 2020. Danezul Christian Eriksen și-a pierdut cunoștința pe teren

astăzi, 20:00
257

Christian Eriksen, vedeta danezilor, a căzut inert pe gazon și a avut nevoie imediat de ingrijiri medicale în această seară. Fotbaliștii au început să plângă iar doctorii au i...